ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

8ος ο Γιάννης Σπανόπουλος στο Omnium

8ος ο Γιάννης Σπανόπουλος στο Omnium

Με έντονη ελληνική παρουσία στα αγωνίσματα του Omnium και του Scratch, κυλάει η 4η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πίστας νέων ανδρών/γυναικών - εφήβων/νεανίδων στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθήνας.

Με έντονη ελληνική παρουσία στα αγωνίσματα του Omnium και του Scratch, κυλάει η τέταρτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πίστας νέων ανδρών/γυναικών - εφήβων/νεανίδων που συνεχίζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθήνας με διοργανωτές την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Σπανόπουλος κατέχει την 8η θέση στο Omnium νέων ανδρών (U23) με 54 βαθμούς, έπειτα από τα δύο πρώτα αγωνίσματα, ενώ, στο αντίστοιχο αγώνισμα των εφήβων ο Νίκος Λινάρδος βρίσκεται στην 16η θέση με 20 πόντους.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή του Σταύρου Πάσχου στον προκριματικό του Scratch εφήβων, που τερμάτισε στην ενδέκατη θέση και προκρίθηκε για τον τελικό του απογεύματος.

Ακόμη, στον τελικό τους Scratch νέων γυναικών (U23), που θα πραγματοποιηθεί επίσης το απόγευμα, θα μετάσχει η Ιωάννα Πλέγα-Γαβριλάκη.

Στις υπόλοιπες ελληνικές παρουσίες, στο αγώνισμα του Scratch, αγωνίστηκαν στους προκριματικούς αλλά δεν μπόρεσαν να προκριθούν ο Αντώνης Σπανόπουλος στους έφηβους και οι Βασίλης Τσοπούρογλου και Κώστας Μουστάκας στους νέους άνδρες.

Οι ελληνικές συμμετοχές του Σαββάτου (18/7)

Στα πλαίσια του αυριανού προγράμματος, έχουμε την συνέχεια των προσπαθειών του Γιάννη Σπανόπουλου και του Νίκου Λινάρδου στο Omnium νέων ανδρών και εφήβων αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ