ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

8η θέση στο κέιριν ο Σαλπαδήμος

8η θέση στο κέιριν ο Σαλπαδήμος

Ο 18χρονος, Κώστας Σαλπαδήμος, πρωταθλητής του Α.Σ. "Μεσόγειος" Ρόδου κέρδισε τις εντυπώσεις και στο κέιριν όπου τελικά κατέκτησε την όγδοη θέση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας Νέων Ανδρών/Γυναικών Εφήβων/Νεανίδων.

Ο 18χρονος, Κώστας Σαλπαδήμος, πρωταθλητής του Α.Σ. "Μεσόγειος" Ρόδου κέρδισε σήμερα (19/7) τις εντυπώσεις και στο κέιριν όπου τελικά κατέκτησε την όγδοη θέση την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας Νέων Ανδρών/Γυναικών Εφήβων/Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας.

Ο Κώστας Σαλπαδήμος εκτός από την όγδοη θέση στο Κέιριν πήρε την πέμπτη θέση στο ομαδικό σπριντ εφήβων με τους Αλέξανδρο Ευδοκιμίδη (Α.Σ. Ποδηλάτης) και Γιώργο Γεωργιάδη (Α.Σ. Ποδηλάτης) και την έβδομη στο χιλιόμετρο.

Οι άλλοι ποδηλάτες μας που αγωνίσθηκαν στο Κέιριν δεν κατόρθωσαν να προκριθούν στους τελικούς. Έτρεξαν στους επαναληπτικούς και παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση (μόνο οι πρώτοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά).

Πρόκειται για τους πρωταθλητές μας, Αλέξανδρο Ευδοκιμίδη (έφηβος), Γιάννη Καλογερόπουλο (Π.Ο. Πατρών) και Στέλιο Αγγελίδη (Σπαρτιατικός Γ.Σ.) στους νέους άνδρες (U23). Αποκλείσθηκε επίσης και δεν πήρε μέρος στα ημιτελικά η πρωταθλήτρια του ΠΕΣΑ Αστέρας Ιωάννα Πλέγα - Γραβριλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ