ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

13ος ο Σπανόπουλος, κυρίαρχη των μεταλλίων η Ρωσία

13ος ο Σπανόπουλος, κυρίαρχη των μεταλλίων η Ρωσία

Την 13η θέση στο Omnium νέων ανδρών (U23) πήρε τελικά οΓιάννης Σπανόπουλος, στο αγώνισμα που έκλεισε την πέμπτη και προτελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ποδηλασίας.

Την 13η θέση στο Omnium νέων ανδρών (U23) πήρε τελικά ο Γιάννης Σπανόπουλος, στο αγώνισμα που έκλεισε την πέμπτη και προτελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων ανδρών/γυναικών – εφήβων/νεανίδων στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθήνας με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας με την συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με 101 πόντους κατέλαβε την 13η θέση στο αγώνισμα του Omnium που ολοκληρώθηκε απόψε (18/7), έπειτα από καλές εμφανίσεις και στα έξι επιμέρους αγωνίσματα. ΟΝίκος Λινάρδος, στο αντίστοιχο αγώνισμα των εφήβων πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση τερματίζοντας, μετά τα έξι συνολικά επιμέρους αγωνίσματα, στην 17η θέση με 52 βαθμούς. Στην αυριανή (19/7) τελευταία ημέρα των αγώνων, η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια. Πιο συγκεκριμένα:

Keirin νέων γυναικών

1. Ιωάννα Πλέγα-Γαβριλάκη

Keirin εφήβων

1. Αλέξανδρος Ευδοκιμίδης

2. Κώστας Σαλπαδήμος

Keirin νέων ανδρών

1. Γιάννης Καλογερόπουλος

2. Στέλιος Αγγελίδης

Πίνακας μεταλλίων (μετά από 30 αγωνίσματα)


13ος ο Σπανόπουλος, κυρίαρχη των μεταλλίων η Ρωσία
13ος ο Σπανόπουλος, κυρίαρχη των μεταλλίων η Ρωσία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ