ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στους "8" του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ ο Γκιώνης

Στους "8" του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ ο Γκιώνης

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του απλού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εκατερίνμπουργκ πανηγυρίζει ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του απλού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εκατερίνμπουργκ πανηγυρίζει ο Παναγιώτης Γκιώνης! Με πειστική εμφάνιση κατέβαλλε τον Ρώσο οικοδεσπότη, Αλεξέι Λιβεντσόφ, με 4-2 σετ και πλέον δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από μία θέση στο βάθρο (11-4, 11-5, 7-11, 11-6, 8-11, 11-7).

Ο αθλητής του Κώστα Βατσακλή πήγε στη ρωσική πόλη ως "χάλκινος" πρωταθλητής Ευρώπης από το 2013, ενώ άρχισε την προσπάθειά του ως 5οφαβορί του αγωνίσματος.

Υπερασπίζεται τα κεκτημένα δηλαδή, και το Σάββατο στον γύρο των "8" αναλαμβάνει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Γερμανό, Ντιμίτρι Οβτσάροφ, σημερινό πρωταθλητή Ευρώπης στο απλό ανδρών και 1ο φαβορί των αγώνων.

Αν φτάσει στη νίκη θα εξασφαλίσει μετάλλιο, καθώς δεν προβλέπεται ματς για τις θέσεις 3-4. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο πανάξιος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού περνάει στον προημιτελικό γύρο του απλού σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ