ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στην 8άδα της Ευρώπης έμειναν Γκιώνης/Μπιλένκο στο διπλό μικτό

Στην 8άδα της Ευρώπης έμειναν Γκιώνης/Μπιλένκο στο διπλό μικτό

Στα προημιτελικά σταμάτησε η προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη στο διπλό μικτό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης με συμπαίκτρια την Ουκρανή, Τατιάνα Μπιλένκο.

Στα προημιτελικά σταμάτησε η προσπάθεια του Παναγιώτη Γκιώνη στο διπλό μικτό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης με συμπαίκτρια την Ουκρανή, Τατιάνα Μπιλένκο. Για τον 3ο γύρο, που ήταν καθοριστικός για την εξασφάλιση μεταλλίου (θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει ματς για τις θέσεις 3-4) το δίδυμο με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού κάμφθηκε με 3-0 σετ από το ρουμανικό ζευγάρι του Οβίντιου Ιονέσκου και της Μπερναντέτ Ζοκς.

Οι αντίπαλοι ήταν ελαφρά καλύτεροι κι έπαιξαν πολύ σωστά με τη Ζοκς μάλιστα να πιάνει εξαιρετική απόδοση. Η μεγάλη ευκαιρία στο ελληνοουκρανικό δίδυμο δόθηκε στο 2ο σετ όταν προηγήθηκε 9-6 κι έχασε πέντε πόντους στη σειρά. Στο 3ο σετ δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει και γενικά δεν συνδυάστηκε πολύ καλά (9-11, 9-11, 4-11).

Γκιώνης και Μπιλένκο έμειναν έτσι εκτός μεταλλίων, πάντως προχώρησαν σύμφωνα με τη θέση τους στα seeding (νούμερο 6 στο αγώνισμα) και η 8άδα συνιστά καλό πλασάρισμα. Το πρωί είχαν μπει στα προημιτελικά, αποκλείοντας στον γύρο των "16" τους Τόμας Κονέτσνι/Χάνα Ματελοβα από την Τσεχία με 3-1 σετ (16-14, 11-8, 9-11, 11-7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ