ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στη Μπουντεσλίγκα ο Γκιώνης

Στη Μπουντεσλίγκα ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης πήρε μεταγραφή στη γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ, δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πινγκ πονγκ!

Το 2013 ήταν η σπουδαιότερη χρονιά στην καριέρα του Παναγιώτη Γκιώνη με δύο μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη διεκδίκηση του τίτλου του καλύτερου αθλητή στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Το 2014 ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον 34χρονο πρωταθλητή. Όχι μόνο επέστρεψε στη Μπουντεσλίγκα, αλλά θα αγωνιστεί στη Μπορούσια Ντίσελντορφ, σύλλογο που έχει αναδειχθεί δέκα φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

"Νιώθω πολύ ωραία, νιώθω ότι παίρνω μία ακόμα επιβράβευση για τους κόπους τόσων χρόνων. Πηγαίνω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και γίνονται άλλες οι απαιτήσεις πια. Η Μπορούσια θέτει πάντα πολύ υψηλούς στόχους σε κάθε διοργάνωση, ενώ είναι πολύ όμορφη και η αίσθηση να παίζεις με τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης. Δεν ήταν εύκολη απόφαση διότι πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια στην Ανζέ, όπου μου φέρθηκαν όλοι τέλεια. Έμεινα κι εγώ απόλυτα ικανοποιημένος, άλλωστε παίζοντας με αυτή την ομάδα κατάφερα να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα", σχολίασε ο Γκιώνης.

Ο "χάλκινος" πρωταθλητής Ευρώπης στο μονό... ξεβολεύεται με όνειρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο: " Ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, όπως λένε όλοι, ένα πρωτάθλημα με περισσότερες απαιτήσεις, θα με βοηθήσει και στην προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο".

Στη Μπορούσια αγωνίζεται ο περίφημος Τίμο Μπολ, γνωστός από τις αναμετρήσεις του με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα, τον Γκιώνη και τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ