ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στη μάχη του Παγκοσμίου Νέων ο Σγουρόπουλος!

Στη μάχη του Παγκοσμίου Νέων ο Σγουρόπουλος!
EMAIL: [email protected] TEL: 0207 587 1714

Αύριο το μεσημέρι (29/11) θα κάνει εκκίνηση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, στη Ρίβα ντελ Γκάρντα της Ιταλίας, ο Γιάννης Σγουρόπουλος, από το διπλό μικτό.

Αύριο το μεσημέρι (29/11) θα κάνει εκκίνηση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, στη Ρίβα ντελ Γκάρντα της Ιταλίας, ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Μεταβαίνει σήμερα (28/11) στην ιταλική πόλη με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Βατσακλή και θα προπονηθεί το βράδυ στο Riva del Garda Expo Fair.

Την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί το ομαδικό με τους τελικούς και νωρίτερα θ’ αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα. Στο απλό ο Ελευσίνιος άσος αποφεύγει τα προκριματικά γκρουπ της Πέμπτης και θ’ αγωνιστεί την Παρασκευή στον 1ο γύρο, ενώ στο διπλό μικτό με τη Μαρία Ταϊλάκοβα περιμένουν να μάθουν μετά τον προκριματικό γύρο τους αντιπάλους τους στο ταμπλό των «64».

Το ελληνορωσικό δίδυμο θ’ αντιμετωπίσει στις 15:30 ώρα Ελλάδας (14:30 τοπική) το ζευγάρι, που θα επικρατήσει από τον αγώνα Φλορίν Οπρέα/Τάνια Πλαϊάν (Ρουμανία)-Ναθέλ Χαμντούν/Αμπί Χαζ Σαλάχ (Τυνησία). Ο Σγουρόπουλος και η Ταϊλάκοβα είναι νούμερο 10 του αγωνίσματος. Βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό κι αν προχωρήσουν στη 16άδα τότε θα συναντήσουν πιθανότατα το 2ο φαβορί, τους Βανγκ Τσουκίν/Σον Γινγκσά από την Κίνα.

Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι η Σον Γινγκσά είναι μαζί με τον Σγουρόπουλο στους υποψήφιους για το βραβείο Breakthrough Star 2017 της διεθνούς ομοσπονδίας. Στην τριάδα των υποψηφίων βρίσκεται και ο εκπληκτικός Ιάπωνας Τομοκάζου Χαριμότο. Στο λινκ https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=2sX2z1Oaq1Y μπορείτε να δείτε το βίντεο με τους υποψήφιους της I.T.T.F..

Η ΟΣΤΡΑΒΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΒΑΛΤΕΡ ΒΕΛΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Κρίσιμη αναμέτρηση με την αυστριακή Βάλτερ Βελς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει αύριο το απόγευμα η Οστράβα του Παναγιώτη Γκιώνη. Προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 3-0 εναντίον της γερμανικής Οχσενχάουζεν, ωστόσο εξακολουθεί να χρειάζεται νίκες στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές για να φτάσει στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Τετάρτη υποδέχεται στην Τσεχία την ουραγό του 3ου γκρουπ, η οποία την περασμένη εβδομάδα κάμφθηκε στην έδρα της από τη γαλλική Λα Ρομάν με 3-1. Η Οστράβα παραμένει 3η με 6 βαθμούς, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Οχσενχάουζεν και τη Λα Ρομάν, που προπορεύονται με 7 και πρέπει να πάρει απαραιτήτως αύριο το δίποντο ώστε να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την είσοδο στην προνομιούχο δυάδα την τελευταία αγωνιστική.

Η συνάντηση αρχίζει στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική) και μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο από το laola1.tv.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ