ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Πρώτη νίκη στο γαλλικό διασυλλογικό πρωτάθλημα για τον Σγουρόπουλο

Πρώτη νίκη στο γαλλικό διασυλλογικό πρωτάθλημα για τον Σγουρόπουλο

Ο 16χρονος Γιάννης Σγουρόπουλος πέτυχε την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Αζέν και γενικά σε ξένο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Με την ίδια ομάδα είχε μία ακόμα συμμετοχή φέτος ο Τάσος Ρηνιώτη.

Λίγες ημέρες μετά τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας ανδρών στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017, οι διεθνείς μας είχαν δραστηριότητες και με τις ξένες ομάδες τους και δεν ήταν μόνο η ευρωπαϊκή "μονομαχία" της Ενεμπόν του Κρεάνγκα με την Μπογκόρια του Γκιώνη. Ήταν και αγώνες στη Γαλλία για τρεις αθλητές, οι οποίοι μάλιστα βοήθησαν τις ομάδες τους να προχωρήσουν νικηφόρα στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της 2 εθνικής κατηγορίας.

Η βασική είδηση για την ελληνική πλευρά είναι ότι ο 16χρονος Γιάννης Σγουρόπουλος πέτυχε την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Αζέν και γενικά σε ξένο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Με την ίδια ομάδα είχε μία ακόμα συμμετοχή φέτος ο Τάσος Ρηνιώτης, ενώ ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Κώστας Παπαγεωργίου μετέβη από την Ολλανδία στη Γαλλία για να ενισχύσει τη Ρουέν.

Tο ματς της τελευταίας ήταν για την 7 αγωνιστική της Pro B κι έγινε την Παρασκευή. Η Ρουέν κατέβαλλε εντός έδρας την ισχυρή Μετς με 3-0 και ανέβηκε στη 2 θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς μαζί με τη Μετς. Ο Παπαγεωργίου αγωνίστηκε στο διπλό.

Στο ίδιο πρωτάθλημα η Αζέν έπαιξε χτες για την 8 αγωνιστική και λύγισε εντός έδρας τη Σεν Ντενί με 3-2. Ο Σγουρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα όταν στο 5 στη σειρά παιχνίδι έκαμψε με 3-0 σετ τον Τσέχο διεθνή Λούμπομιρ Γιάνκαρικ. Σημείωσε την πρώτη νίκη του στη Γαλλία ύστερα από δύο συμμετοχές και ενθουσίασε τους ανθρώπους της ομάδας, που ανάρτησαν και βίντεο με θεαματικό πόντο του στη σελίδα της Αζέν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια συνάντηση αγωνίστηκε νωρίτερα και ο Ρηνιώτης. Μετείχε στο διπλό και είχε θετικό αποτέλεσμα (3-0 σετ) στο διπλό με παρτενέρ τον Σουηδό Σίμον Άρβιντσον. Στη βαθμολογία η Αζέν είναι 4 με 16 βαθμούς, μαζί με την Ισι Λε Μουλινό, έχοντας δώσει 8 ματς. Η Μπαγιάρ Αρζεντάν του Γιώργου Φραγκούλη, που δεν είχε υποχρέωση στο πρωτάθλημα αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στην 8 θέση με 11 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Ακύρωσε τους αρχικά ανακοινωθέντες πίνακες αξιολόγησης για τον Νοέμβριο 2016 η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Όπως εξήγησε με σημερινή ανακοίνωση προσέβαλαν ιοί το δίκτυο των υπολογιστών της και προκάλεσαν βλάβη. Διαπιστώθηκαν λάθη στους συγκεκριμένους πίνακες, που οφείλονταν στο συγκεκριμένο πρόβλημα και όταν αυτό αποκατασταθεί τότε θα υπολογιστούν ξανά τα αποτελέσματα του Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

"Με αφορμή το πλήθος των έγγραφων και προφορικών παρατηρήσεων που υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους στην Ομοσπονδία, για λάθη που επισημάνθηκαν στους πρόσφατα αναρτηθέντες Πίνακες Αξιολόγησης (R.L.) του μηνός Νοεμβρίου 2016, η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α., ανακοινώνει, ότι ύστερα από έλεγχο που διενήργησε, διαπίστωσε μεγάλης έκτασης βλάβη στο δίκτυο των υπολογιστών της εξαιτίας ιού που το προσέβαλε.

Το σύστημα βρίσκεται υπό επισκευή και θα παραδοθεί στην Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. από την αρμόδια εταιρεία τα αμέσως προσεχή 24ωρα, οπότε και θα αρχίσει η επανεισαγωγή των αποτελεσμάτων του Νοεμβρίου 2016. Με την λήξη της εργασίας αυτής, θα αναρτηθούν οι νέοι διορθωμένοι πίνακες αξιολόγησης Νοεμβρίου 2016. Η Ομοσπονδία, ζητά συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκάλεσε στους ενδιαφερόμενους, λόγω του τεχνικού αυτού προβλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ