ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

"Μάχες" τίτλου στην Α1 γυναικών και την Α2 ανδρών

"Μάχες" τίτλου στην Α1 γυναικών και την Α2 ανδρών

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο στα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. "Μάχες" τίτλου στην Α1 γυναικών και την Α2 ανδρών.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο στα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν αύριο και μεθαύριο στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και στην πολύωρη συναρπαστική δράση ξεχωρίζουν οι καθοριστικές αναμετρήσεις για τον τίτλο στην Α1 γυναικών και στην Α2 ανδρών.

Στις γυναίκες θα περιμένουμε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου για να μάθουμε ποιος από τον Δ.Α.Ο. Ταύρου και τον Ολυμπιακό θ’ αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας 2016. Οι δύο διεκδικητές παίζουν μεταξύ τους αύριο στις 19:00. Η ομάδα του Ταύρου προηγείται αήττητη μετά από 11 αγωνιστικές και αν αυξήσει το απόλυτο σιγουρεύει την πρωτιά. Ο Ολυμπιακός, που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, είχε χάσει 4-2 στο αντίστοιχο ματς του 1ου γύρου και αναζητά την ανατροπή. Στην Α2 των ανδρών βρίσκεται μπροστά ο Άρης Νικαίας και είναι φαβορί για την πρωτιά, που χαρίζει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αύριο το πρωί (10:00) αντιμετωπίζει σε καθοριστικό αγώνα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω. Αβαντάζ για τον Άρη είναι ότι έχει νικήσει τους Βορειοελλαδίτες με 4-2 στον 1ο γύρο. Επίσης, στην Α1 των ανδρών και την Α2 των γυναικών θα επικυρωθούν και μαθηματικά οι τίτλοι του Ολυμπιακού και του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας αντίστοιχα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι θα πάνε στα μπαράζ και στον υποβιβασμό, που κάτι που έχει διαμορφωθεί ήδη σε μεγάλο βαθμό. Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται και τοπικά πρωταθλήματα της Αττικής.

"Μάχες" τίτλου στην Α1 γυναικών και την Α2 ανδρών

Στην Α1 γυναικών θα γίνουν η 12η, η 13η και η 14η αγωνιστική. Ο Δ.Α.Ο.Τ. έχει το πλεονέκτημα της νίκης του πρώτου αγώνα και της διαφοράς στα σετ με 15-9 και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να επιβληθεί με καλύτερο σκορ για να ευνοηθεί στην ισοβαθμία. Πριν από το σωματείο του Πειραιά ο Δ.Α.Ο.Τ. αντιμετωπίζει τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας Α.Σ. Πέρα και καλείται να δείξει προσοχή. Η ομάδα του Ταύρου θα βασιστεί στις Μόνικα Μόλναρ, Κατερίνα Τόλιου και Αλίκη Κιούφη. Ο Ολυμπιακός θα επιλέξει τριάδα ανάμεσα στις Γεωργία Ζαβιτσάνου, Μαρία Χριστοφοράκη, Αγγελίνα Παπαδάκη και Ντετελίνα Πέτροβα. Στον βυθό της βαθμολογίας η Έδεσσα λογικά δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό, όπως δύσκολα θ’ αποφύγει τα μπαράζ για τη «σωτηρία» ο Α.Ο. Ταταύλα.

Στην Α1 των ανδρών διεξάγονται η 16η, η 17η και η 18η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής χωρίς ήττα, ενώ τον ουραγό Ίφιτο θ’ ακολουθήσει εκτός απροόπτου στα μπαράζ για την παραμονή ο Άρης Βούλας.

Στην Α2 των ανδρών κρίνεται η πρωτιά μεταξύ του Άρη Νικαίας και του Ηρακλή. Η ομάδα της Νίκαιας θα στηριχτεί στους Ηλία Μιχαηλίδη, Σταύρο Βρεττάκο και Παναγιώτη Κούνουπα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν στη βασική τριάδα τους Ντανιέλ Τσιόκα, Παναγιώτη Πετρή και Μανώλη Σγουρομάλλη. Ο Α.Ο. Ελληνικού βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης κι έχει στα χέρια του τη συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο. Μεταξύ των Αετών Πόλης και του Ηρακλείου θα κριθεί ποια ομάδα θα τελειώσει στην 9η θέση και θα πέσει κατηγορία.

Στην Α2 των γυναικών οι Σάρισες Φλώρινας έχουν επιβεβαιώσει από καιρό την κυριαρχία τους και απλά θέλουν έναν βαθμό για τον πρώτο τους τίτλο σε πανελλήνιας εμβέλειας πρωτάθλημα. Ο 2ος της βαθμολογίας Α.Ο. Άρης 2006 πηγαίνει σίγουρα στα μπαράζ και λογικά θα τον συνοδεύσει το Π.Κ.Δ. Ταύρου. Έχει ήδη υποβιβαστεί το Ρουφ 80 και όλα δείχνουν ότι την ίδια μοίρα θα έχει και ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 16:00:

Άρης Βούλας-Α.Ο. Ταταύλα

Ολυμπιακός-Ο.Α. Χανίων

Φιλία Ορεστιάδας-Πρόοδος

Ίφιτος Πατρών-Α.Ο. Πεύκης

Ρεπό ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 19:00:

Α.Ο. Πεύκης-Φιλία Ορεστιάδας

Πρόοδος-Ολυμπιακός

Ο.Α. Χανίων-Άρης Βούλας

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Ρεπό ο Ίφιτος Πατρών

Την Κυριακή στις 13:00:

Πέρα Αθηνών-Ο.Α. Χανίων

Άρης Βούλας-Πρόοδος

Ολυμπιακός-Α.Ο. Πεύκης

Φιλία Ορεστιάδας-Ίφιτος Πατρών

Ρεπό ο Α.Ο. Ταταύλα

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 16:00:

Α.Ο.Σ. Τελαμών-Ολυμπιακός

Φοίνικας Πειραιά-Ο.Ε.Α. Έδεσσας

Α.Ο. Ταταύλα-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 19:00:

Ολυμπιακός-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ταταύλα

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Φοίνικας Πειραιά

Ο.Ε.Α. Έδεσσας-Α.Ο.Σ. Τελαμών

Την Κυριακή στις 13:00:

Ο.Ε.Α. Έδεσσας-Ολυμπιακός

Α.Ο.Σ. Τελαμών-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Φοίνικας Πειραιά-Πέρα Αθηνών

Α.Ο. Ταταύλα-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 10:00:

Ε.Α. Βόχας-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Άρης Νικαίας-Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Α.Σ. Γυμνάσιο-Αετοί Πόλης

Ένωση Ποντίων-Ηράκλειο 2001

Ρεπό ο Α.Ο. Ελληνικού

Το Σάββατο στις 13:00:

Ηράκλειο 2001-Α.Σ. Γυμνάσιο

Αετοί Πόλης-Άρης Νικαίας

Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Ε.Α. Βόχας

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Ελληνικού

Ρεπό η Ένωση Ποντίων

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Ελληνικού-Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Ε.Α. Βόχας-Αετοί Πόλης

Άρης Νικαίας-Ηράκλειο 2001

Α.Σ. Γυμνάσιο-Ένωση Ποντίων

Ρεπό το Π.Κ.Δ. Ταύρου

Στην Α2 γυναικών:

Το Σάββατο στις 10:00:

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Άρης 2006

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Φοίνικες Πάτρας

Α.Ε. Αθηνά-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Ρουφ 80-Σάρισες Φλώρινας

Το Σάββατο στις 13:00:

Ρουφ 80-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Σάρισες Φλώρινας-Α.Ε. Αθηνά

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Φοίνικες Πάτρας-Άρης 2006

Την Κυριακή στις 10:00:

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Φοίνικες Πάτρας

Άρης 2006-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Σάρισες Φλώρινας

Α.Ε. Αθηνά-Ρουφ 80

* Λήγει μεθαύριο Κυριακή η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής στο καθιερωμένο όπεν μικρών ηλικιών με την επωνυμία «Τερζάκεια» (στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. όπως πάντα). Οι αγώνες διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60 , Μοσχάτο) στις 2 και 3 Απριλίου και τους διοργανώνει η Επιτραπέζια Αντισφαίριση δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την ομοσπονδία. Περιλαμβάνουν τα αγωνίσματα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ