ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Η Ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ

Η Ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του ETTU CUP η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. ρίχνεται στην μάχη των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Αναλυτικότερα η ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ETTU CUP στον όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη στην έδρα της “IstanbulBBSK”, 9 με 11 Οκτωβρίου.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καραίσκος ενώ η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες Ρόζα Χοβσεπιάν, Ελένη Γεωργιάδου, Γεωργία Χατζηλυγερούδη και Χριστιάνα Κανάρη.Oόμιλος των τεσσάρων ομάδων(στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δυο) απαρτίζεται από τους: “İSTANBUL BBSK”(Τουρκία), CTT BALAGUER-VILLART LOGISTIC(Ισπανία),A.S.D. TENNISTAVOLO NORBELLO (Ιταλία) και Χ.Α.Ν.Θ.

Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα την σεζόν 2013-14 η ΧΑΝΘ έκανε την υπέρβαση καθώς κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης αγωνιζόμενη σε Λουξεμβούργο και Ουκρανία αντίστοιχα.

«Έχουμε κληρωθεί σε έναν όμιλο με πολύ ισχυρές ομάδες και όλες με ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόστερ. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί αρκετά και σε αγωνιστικό και σε ψυχολογικό επίπεδο για τους συγκεκριμένους αγώνες», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας , Δημήτρης Καραίσκος που πρόσθεσε: «Και οι 4 αθλήτριες μας έχουν εμπειρία από Ευρωπαϊκούς αγώνες καθώς και οι 4 έχουν αγωνιστεί πολλές φορές στο εξωτερικό και σε συλλογικό επίπεδο και με την Εθνική ομάδα. Θα είναι τεράστιο κέρδος η συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό αυτό κύπελλο και το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ