ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Εύκολη πρεμιέρα για την εθνική ανδρών, 3-0 το Λουξεμβούργο

Εύκολη πρεμιέρα για την εθνική ανδρών, 3-0 το Λουξεμβούργο

Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η Εθνική ομάδα των ανδρών στο πινγκ πονγκ επιβλήθηκε με 3-0 επί του Λουξεμβούργο με 3-0 χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Μπήκε δυνατά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 η εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών. Για την 1 αγωνιστική του 6 γκρουπ κατέβαλλε εύκολα στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το Λουξεμβούργο με 3-0 χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Ουσιαστικά εξασφάλισε ήδη την πρώτη δυάδα και την πρόκριση στην τελική φάση, αλλά την ίδια ώρα την ενδιαφέρει φυσικά ν’ αναδειχτεί νικήτρια του γκρουπ, όπως έκανε στην αντίστοιχη διοργάνωση στην περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η Ελλάδα ήταν το ακλόνητο φαβορί απόψε και το επιβεβαίωσε με εξαιρετική εμφάνιση μπροστά σε 250 φιλάθλους. Ξεχωριστή σημασία είχαν το θετικό ντεμπούτο του Γιώργου Κωνσταντινόπουλου σε εντός έδρας αγώνα της εθνικής ανδρών, αλλά και η πολύ καλή απόδοση του Γιάννη Σγουρόπουλου απέναντι στον πρώτο αθλητή του Λουξεμβούργου.

Στη θέση 1 αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης, ενώ στον πάγκο κάθισαν οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Τάσος Ρηνιώτης και Κώστας Παπαγεωργίου. Η εθνική μας θα δώσει το επόμενο ματς κόντρα στη Ρωσία εκτός έδρας, στις 27 Μαρτίου. Ο αθλητής, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ο 25άχρονος Γιώργος Κωνσταντινόπουλος δήλωσε: «Ήταν επικίνδυνο ματς, αλλά εμείς καταφέραμε να δείξουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε ψύχραιμοι. Κρατήσαμε καλά στάνταρ στην απόδοσή μας σε όλα τα ματς κι έτσι κάναμε ευκολότερο το έργο μας και φτάσαμε στο 3-0. Όσον αφορά εμένα είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Όταν έμαθα ότι θ’ αγωνιστώ αισθάνθηκα ενθουσιασμό! Είχα λίγο άγχος στην αρχή γιατί ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό, αλλά στη διάρκεια του ματς το ξεπέρασα και πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Θα προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος όποτε μου δίνεται η ευκαιρία ν’ αγωνιστώ».

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα-Λουξεμβούργο 3-0:

Παναγιώτης Γκιώνης- Τράιαν Τσιότσιου 3-0 (11-1, 11-0, 11-0 λόγω τραυματισμού)

Γιάννης Σγουρόπουλος-Έρικ Γκλοντ 3-0 (11-8, 11-8, 11-7)

Γιώργος Κωνσταντινόπουλος-Μαρκ Ντιέλισεν 3-0 (11-5, 11-4, 11-7)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ