ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Επανεξελέγη ο Κολυμπάδης στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Επανεξελέγη ο Κολυμπάδης στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης κέρδισε τις εκλογές της ομοσπονδίας του πινγκ πονγκ για τρίτη φορά και διατηρεί τον προεδρικό θώκο, μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης επανεξελέγη για δεύτερη φορά στη θέση του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., μετά από την ψηφοφορία των σωματείων μελών της ομοσπονδίας του πινγκ πονγκ.

Στις εκ του νόμου προβλεπόμενες αρχαιρεσίες, που έλαβαν χώρα το μεσημέρι στο αθηναϊκό ξενοδοχείο "Τιτάνια", ο Μανώλης Κολυμπάδης πρώτευσε σχεδόν παμψηφεί.

"Είμαι πολύ συγκινημένος. Νιώθω ευλογημένος. Η μεγάλη οικογένεια της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης με μία απίστευτη ομοφωνία και σύμπνοια έκανε στους συνεργάτες μου και σ‘ εμένα την εξαιρετική τιμή να μας βάλει για μια ακόμη 4ετία στο τιμόνι του αθλήματος. Ευχαριστώ όλες και όλους που σήμερα έδωσαν το 'παρών' στις αρχαιρεσίες για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά από την επανεκλογή.

"Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου να πάμε το άθλημά μας πιο μπροστά και πιο ψηλά. Για μένα προσωπικά είναι σαν να εκλέγομαι για πρώτη φορά. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς".

Η εκλογή 11μελούς διοικητικού συμβουλίου μετά πέντε (5) αναπληρωματικών μελών αυτού, όπως και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους αυτής ήταν το κύριο θέμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου είχαν 63 σωματεία. Παρόντα ήταν 46 και όλες οι ψήφοι ήταν έγκυρες. Οι υποψηφιότητες για τα τακτικά μέλη της διοίκησης ήταν ακριβώς 11, όσες και οι θέσεις του Δ.Σ.

Εξελέγησαν κατά σειρά οι εξής:

Μανώλης Κολυμπάδης 44 ψήφοι

Κωνσταντίνος Μάκρας 36

Γεώργιος Παπαγεωργίου 36

Βασιλική Ερηνάκη 35

Χρήστος Τριγωνάς 35

Αικατερίνη Σπανού 35

Ξανθή Κιούφη 33

Παναγιώτης Τζόβολος 33

Θεόδωρος Ραιδεστινός 33

Νίκος Φιλιππακόπουλος 32

Χρηστάκις Κανάρης 30

 

Μετά τις εκλογές το Δ.Σ. συνεδρίασε άμεσα και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Μανώλης Κολυμπάδης

Α΄Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Μάκρας

Β’ Αντιπρόεδρος: Βασιλική Ερηνάκη

Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Τριγωνάς

Ταμίας: Αικατερίνη Σπανού

Τεχνική Επιτροπή: Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλη: Γεώργιος Παπαγεωργίου, Νίκος Φιλιππακόπουλος, Ξανθή Κιούφη, Χρηστάκις Κανάρης και Θεόδωρος Ραιδεστινός

Στην αντίστοιχη διαδικασία για τα αναπληρωματικά μέλη πρώτευσε στις ψήφους η Αναστασία Κοκκίνου με 34. Ακολούθησαν ο Γιώργος Παγώνης με 33, ο Γιώργος Λυγούρας με 32, ο Σαράντης Γιαννούτσος με 31 και ο Κώστας Ραπτόπουλος επίσης με 31 (για να καθοριστεί η σειρά στον τελευταίο έγινε κλήρωση).

Στην εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος και ο Αλέκος Κωνσταντινόπουλος έλαβαν από 38 ψήφους και ο Νικόλαος Καρυτινός 36. Αναπληρωματικό μέλος είναι ο Δημήτρης (Τάκος) Αναστασιάδης με 41 ψήφους.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης θα είναι και ο εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στη σχετική ψηφοφορία πήρε όλες τις ψήφους των σωματείων (46) κα ακολούθησε με 44 ο Κωνσταντίνος Μάκρας, που θα είναι αναπληρωματικός.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., όπως και ο προϋπολογισμός του 2017. Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν επίσης η διαγραφή σωματείων-μελών, που δεν έχουν αποκτήσει την ειδική αθλητική αναγνώριση μετά την παρέλευση 3ετίας από την ημερομηνία εγγραφής τους ή σωματείων, τα οποία παρουσιάζουν αγωνιστική αδράνεια πέραν του χρονικού διαστήματος που ορίζει το καταστατικό.

Συζητήθηκαν συνολικά 92 περιπτώσεις, διαγράφηκαν 62 σωματεία και άλλα 30 δήλωσα ότι θα κάνουν τις προβλεπόμενες ενέργειες για την απαιτούμενη αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Η γενετική αλήθεια για τους Καλάς. Είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου;

Οι Καλάς του Πακιστάν θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όμως οι γενετικές έρευνες δε φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτό τον ισχυρισμό.

Γιατί σε δέκα χρόνια θα μας πάρουν τα διπλώματα οδήγησης

Ο θαυμαστός καινούριος κόσμος των αυτοδηγούμενων αυτοκινήτων δεν πλέον προϊόν επιστημονικής φαντασίας.

Με Boney M κάνει φινάλε το Πατρινό Καρναβάλι

Το θρυλικό συγκρότημα θα είναι εκείνοι που θα ερμηνεύσει ορισμένες από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του στον μώλο της Πάτρας, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς

7 ηθοποιοί που έπαιξαν διαφορετικούς ρόλους στην ίδια σειρά

Πότε επίτηδες και πότε επειδή βαρέθηκε ο casting director.

Σοκ στη Βραζιλία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ βασίλισσα καρναβαλιού

Η 33χρονη βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, όπου περίμενε την κόρη της, όταν άγνωστος της επιτέθηκε για να της κλέψει το αυτοκίνητο. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24