ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Δράση για Μπορούσια, νέα ισοπαλία για Ενεμπόν

Δράση για Μπορούσια, νέα ισοπαλία για Ενεμπόν

Τριήμερο αγωνιστικής δράσης είναι σε εξέλιξη για δύο κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι αυτά της Γερμανίας και της Γαλλίας. Δραστηριότητα, που αφορά φυσικά και τις ομάδες του Παναγιώτη Γκιώνη και του Καλλίνικου Κρεάνγκα.

Τριήμερο αγωνιστικής δράσης είναι σε εξέλιξη για δύο κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι αυτά της Γερμανίας και της Γαλλίας. Δραστηριότητα, που αφορά φυσικά και τις ομάδες του Παναγιώτη Γκιώνη και του Καλλίνικου Κρεάνγκα. Η Ενεμπόν έπαιξε χτες βράδυ στην Pro A κι έφερε νέα ισοπαλία στη 2η αγωνιστική, η Μπορούσια Ντίσελντορφ δίνει αύριο το δεύτερο παιχνίδι της στην Μπουντεσλίγκα.

Είναι αγώνες μάλιστα, που αποκτούν ξεχωριστή σημασία για όλους τους δυνατούς αθλητές όσο πλησιάζουμε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (Εκατερίνμπουργκ 25 Σετεμβρίου-4 Οκτωβρίου), απλά για τον Κρεάνγκα τα αγωνιστικά τεστ ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε στο χτεσινό ματς της Ενεμπόν. Παράλληλα, αύριο συνεχίζεται και το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας γυναικών της Γαλλίας κι εκεί θα έχει και η Κατερίνα Τόλιου μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική της κατάσταση πριν από τη διοργάνωση της Ρωσίας.

Η Ενεμπόν υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής τη Ρουέν (τέως ομάδα του Κώστα Παπαγεωργίου), η οποία ανέβηκε στην 1η κατηγορία. Όπως στο πρώτο της ματς έτσι και τώρα έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει και παραχώρησε νέα ισοπαλία 3-3. Είχε πάλι στη σύνθεσή της τον χαρισματικό Ιάπωνα Κόκι Νίουα, προηγήθηκε 3-0, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε! Ο Κρεάνγκα δεν αγωνίστηκε αυτή τη φορά και η συνέχεια στη γαλλική λίγκα θα δοθεί στις 13 Οκτωβρίου, μετά πια από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από την ίδια αναμέτρηση αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταν Ρούι Βου, που με την Κροατία θα είναι αντίπαλος της εθνικής μας στο Εκατερίνμπουργκ, πέτυχε σπουδαία νίκη 3-2 σετ επί του Νίουα. Επίσης, ο Προκόπκοφ, που είναι συμπαίκτης του Κρεάνγκα κι επίσης θα βρεθεί απέναντι στην εθνική μας με τα χρώματα της Τσεχίας, κατέβαλλε αρχικά τον Ταν με 3-2 σετ και στο τέλος έχασε 3-0 από τον Ισπανό Χέσους Καντέρο!

Στις 16:00 αύριο ώρα Ελλάδας (15:00 τοπική) παίζει και η Μπορούσια για τη 2η αγωνιστική της γερμανικής λίγκας. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γκρενζάου και φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις νίκες της. Εκεί ο Γκιώνης θα βρει έναν άλλον Κροάτη, τον φορμαρισμένο Κροάτη Αντρέι Γκάσινα. Φυσικά και αυτός ο αγώνας της Μπουντεσλίγκα θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο από το πρόγραμμα το ttbl.de, ενώ να προστεθεί ότι από φέτος έχει και η Γαλλία απευθείας καλύψεις των αγώνων της στην Pro A στο ίντερνετ.

Αύριο τέλος διεξάγεται και η δεύτερη αγωνιστική ημέρα στη Pro B της Γαλλίας. Στις γυναίκες η Παρί ΤΤ της Τόλιου παίζει εκτός έδρας με τη Σεν Ντενί και η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών θέλει ν’ αυξήσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Στους άνδρες θα δώσει τον πρώτο φετινό της αγώνα η Μπαγιάρ Αρζεντάν του Γιώργου Φραγκούλη και θα κοντράρει εκτός έδρας την Ισέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ