ΠΑΛΗ

Χειρουργήθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη

Χειρουργήθηκε η Μαρία Πρεβολαράκη

Σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα υποβλήθηκε η δύο φορές "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μαρία Πρεβολαράκη. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το νευροχειρουργό, Βασίλη Βουγιούκα.

"Με χειρουργική επέμβαση, αποφασίσαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα του αυχένα που αντιμετωπίζει εδώ και 2,5 χρόνια η Μαρία Πρεβολαράκη. Παρά το γεγονός ότι η αθλήτρια γυμναζόταν κανονικά χωρίς ενοχλήσεις, οι εξετάσεις που έκανε, οι ιατρικές γνωματεύσεις σπουδαίων Ελλήνων και ξένων νευροχειρουργών που την εξέτασαν αλλά και η έρευνα που κάναμε σε όλες τις μεθόδους επεμβατικές και μη της σύγχρονης ιατρικής, μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι είναι πιο ασφαλές για την υγεία της και για την αθλητική της καριέρα να χειρουργηθεί από το να συνεχίσει συντηρητικά.

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΟΕ, το πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Γιάννη Βασιλειάδη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο που έδωσαν τη δυνατότητα στην αθλήτρια να χειρουργηθεί όπου εκείνη επιθυμεί και νιώθει πιο ασφαλής", τόνισε ο Παναγιώτης Βεκρής, μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΠ και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ομοσπονδίας πάλης.

Και συνέχισε: "Το χειρουργείο ανέλαβε ο νευροχειρουργός Βασίλειος Βουγιούκας. Σε συνάντηση που είχαμε μερικές ημέρες πριν από το χειρουργείο η αθλήτρια, ο κ. Βουγιούκας, ο ομοσπονδιακός ιατρός ορθοπαιδικός χειρούργος Λουκάς Κωνσταντίνου κι εγώ ως πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΟΦΠ και φυσικοθεραπευτής της Μαρίας, αναλύσαμε όλα τα δεδομένα αλλά και την ιδιαιτερότητα του αθλήματος και χαράξαμε το πλάνο της θεραπείας.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον κ. Βουγιούκα. Στο χειρουργείο παρίστατο και ο κ. Κωνσταντίνου. Ευχαριστούμε τον κ. Βουγιούκα που δικαίωσε την επιλογή μας. Η αθλήτρια, σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, θα μπει σύντομα σε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, μετεγχειρητικής αποκατάστασης και προοδευτικής επανένταξης στις αθλητικές δραστηριότητες κι ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ