ΠΑΛΗ

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες στο Μεσογειακό πρωτάθλημα

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες στο Μεσογειακό πρωτάθλημα

Η ελληνική αποστολή διέπρεψε στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στην Αλγερία. Οι αθλητές μας κατέκτησαν 34 μετάλλια και στα τρία στυλ.

Η ελληνική αποστολή διέπρεψε στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στην Αλγερία. Οι αθλητές μας κατέκτησαν 34 μετάλλια και στα τρία στυλ, ενώ αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της ελληνικής Πάλης είναι ευοίωνο.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσαν στη χώρα μας 6 κύπελλα στα ομαδικά. Η χώρα μας στην Ελληνορωμαϊκή και την Ελευθέρα Αδρών ήρθε τρίτη, ενώ στην κατηγορία των Εφήβων η Ελλάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην ελληνορωμαϊκή και στο τρίτο στην Ελευθέρα και στις Νεάνιδες. Τέλος στην ελληνορωμαϊκή των Παίδων η χώρα μας ήρθε 2η.

Στο περιθώριο των αγώνων βραβεύτηκε η προπονήτρια Λία Νικολάου, η οποία επέδειξε στους διοργανωτές το λάθος που έκαναν στα αποτελέσματα στις κατηγορίες των 60κ. και 130κ. Μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα τρόφιμα που θα σε σώσουν σε περίπτωση πολέμου

Η Σουηδία τύπωσε ένα εγχειρίδιο με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες της αν ξεσπάσει πόλεμος, και όλοι αναρωτιόμαστε αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

25 ταινίες ακατάλληλες για ανηλίκους που έσκισαν τα ταμεία

Χτύπα, αμερικανικό σύστημα αξιολόγησης. Αυτές οι 25 ταινίες δεν σε φοβούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24