ΠΑΛΗ

Εκτός τελικού στο προολυμπιακό της Σερβίας οι Πρεβολαράκη, Αρουζμανίδης

Εκτός τελικού στο προολυμπιακό της Σερβίας οι Πρεβολαράκη, Αρουζμανίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H Μαρία Πρεβολαράκη και Νίκος Αρουζμανίδης δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της κατηγορίας τους στο Ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Σερβία, που έδινε και τις Ολυμπιακές προκρίσεις.

H Μαρία Πρεβολαράκη και ο Νίκος Αρουζμανίδης δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της κατηγορίας τους στο Ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Σερβία, που έδινε και τις Ολυμπιακές προκρίσεις. Πλέον, έχουν άλλες δύο ευκαιρίες για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Ρίο.

Η Πρεβολαράκη (53κ.) κέρδισε με τεχνική πτώση την Μαρτινάκοβα (Τσεχία) στον προκριματικό γύρο. Στην οχτάδα αντιμετώπισε την Χέμερ (Γερμανία) το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, αλλά η Γερμανίδα πήρε το τελευταίο σημείο και ταυτόχρονα την πρόκριση.

Στα 65κ. της ελευθέρας ο Αρουζμανίδης κατέλαβε την 5η θέση. Στο γύρο των 16 έχασε από τον Κβιατκόφσκι με τεχνική πτώση. Ο Ουκρανός αθλητής προκρίθηκε στον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα αθλητή να αγωνιστεί στο ρεπεσάζ.

Εκεί, ο Νιρικάου δεν αγωνίστηκε κι έτσι ο Άρουζμανίδης πήρε την πρόκριση για τον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου. Αντίπαλός του ήταν ο Ιακοβισβίλι, από τον οποίο ηττήθηκε με 13-2 και περιορίστηκε στην 5η θέση.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ