NFL

Βίντεο-σοκ με διάσημο παίκτη του NFL

Βίντεο-σοκ με διάσημο παίκτη του NFL

Ο Ρέι Ράις ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μέσα σε ασανσέρ μέχρι που εκείνη έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια την έσυρε έξω από το ασανσέρ. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος θεωρείται αθλητής (video).

Ο Ρέι Ράις κατέκτησε το Super Bowl το 2012 με τους Ρέιβενς της Βαλτιμόρης. Αν δεν αλλάξει κάτι, αυτή ίσως είναι η τελευταία διάκριση στην καριέρα του. Απόλυτα υγιής έχασε το συμβόλαιο του και αποβλήθηκε από το NFL σε διάστημα λίγων ωρών.

Τί έκανε; Έδειρε άσχημα τη σύντροφο του, προφανώς κάτι που συνηθίζει συχνά. Μόνο που ήταν άτυχος και η ιστοσελίδα TMZ πήρε στα χέρια της το video και το μοιράστηκε με ολόκληρο τον κόσμο.

Το ζευγάρι έμπαινε σε ασανσέρ σε ξενοδοχείο στο Ατλάντικ Σίτι τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο 27χρονος Ράις ξεκίνησε να χτυπάει τη μνηστή του, εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και ενώ ήταν αναίσθητη, την έσυρε έξω από το ασανσέρ.

Βίντεο-σοκ με διάσημο παίκτη του NFL

Μετά το συμβάν, η γυναίκα, η Τζενέι κάθισε στο πλευρό του σε συνέντευξη Τύπου που είχε διοργανώσει η ομάδα. Η ίδια είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη μετά το ξυλοδαρμό της. Πείστηκε για τη μεταμέλεια του Ράις και απέσυρε τις κατηγορίες, όταν μπήκε σε πρόγραμμα για να ελέγξει το θυμό του και της ζήτησε να παντρευτούν, όπως και έκαναν,

Το NFL τιμώρησε τον Ράιμς με αποκλεισμό δύο αγώνων εξαιτίας του επεισοδίου. Τα νέα στοιχεία που βγήκαν στο φως χάρη στο video έδειξαν όλο το μέγεθος της αποτρόπαιας πράξης του και δεν μπορεί να αποκλειστεί πως οι άνθρωποι της ομάδας του γνώριζαν ολόκληρη την αλήθεια.

Σειρά νυν και παλιών παικτών του NFL κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του Ράις.

Αυτό είναι το video:

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ