NFL

Τα πιο απίθανα στοιχήματα στο Super Bowl!

Τα πιο απίθανα στοιχήματα στο Super Bowl!

Το βράδυ της Κυριακής διεξάγεται στο "Levi's Stadium" στην Καλιφόρνια το Super Bowl, ανάμεσα στους Panthers και τους Broncos. Δείτε τα πιο εντυπωσιακά στοιχήματα που προσφέρονται για τον σπουδαίο αυτό αγώνα.

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event παγκοσμίως, με δισεκατομμύρια τηλεθεατές και τεράστια κέρδη. Κάθε χρόνο η μέρα διεξαγωγής του θεωρείται από τους Αμερικανούς αργία. Λόγω του μεγέθους του αγώνα η εταιρία Stoiximan.gr θα καλύψει πλήρως τον αγώνα, δίνοντας πολλές επιλογές μέχρι και για το τι χρώμα παπούτσια θα φορέσει η Beyonce στο ημίχρονο.

Το Sport24.gr θα βρίσκεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/02), στο Athens Sports Bar (Βεΐκου 3, Κουκάκι), όπου θα καλύψει ζωντανά, με pregame από τις 00:30, την εξέλιξη του Super Bowl, ανάμεσα στους Broncos και τους Panthers. Όποιος φίλος του Sport24.gr θέλει να δώσει το παρών, είναι ευπρόσδεκτος.

Εκτός από τις κλασσικές-λογικές επιλογές των πόντων, των λαθών ή ακόμα και του MVP, υπάρχουν και κάποιες επιλογές που είναι, μάλλον, παράξενες.

Μια από αυτές είναι το αν θα κλάψει ο Peyton Manning κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης. Ο quarterback των Broncos είναι γνωστός για τις δακρύβρεχτες αντιδράσεις και ομιλίες του. Άλλη μια παράξενη επιλογή είναι για το χρώμα του υγρού που θα περιλούσουν οι παίκτες της νικήτριας ομάδας τον προπονητή τους.

Φυσικά, πριν την έναρξη του αγώνα γίνεται η ρίψη του νομίσματος, με την στοιχηματική εταιρία να προσφέρει, εκτός από τον νικητή της ρίψης, και το αν θα έρθει κορώνα η γράμματα.

Επίσης δίνεται και η δυνατότητα να επιλέξετε σε τι θα αναφερθεί πρώτα στον λόγο του ο ΜVP της αναμέτρησης. Στην ομάδα του; Στην πόλη και τους οπαδούς; Στην οικογένειά του; Στο Θεό; Στον προπονητή του; Ή μήπως σε κανέναν από αυτούς;

Ιδιαίτερες επιλογές και στους καλλιτέχνες

Όσον αφορά στους τραγουδιστές που θα δώσουν το παρών, μπορείτε να επιλέξετε πόσο θα διαρκέσει ο εθνικός ύμνος που θα τραγουδήσει η Lady Gaga, ή ακόμα και το χρώμα των παπουτσιών της Beyonce. Φυσικά στο ημίχρονο θα τραγουδήσουν και οι Coldplay με τη Stoiximan.gr να... διερωτάται για το ποιο θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα πουν.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ