NFL

Super Bowl LII: Αναμονή τέλος!(Infographic)

Super Bowl LII: Αναμονή τέλος!(Infographic)

To κορυφαίo αθλητικό γεγονός του πλανήτη (τουλάχιστον για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού), το φετινό Super Bowl LII διεξάγεται 01.30 ξημερώματα Δευτέρας, με την μάχη των Νew England Patriots με τους Philadelphia Eagles και το... αναμενόμενο σόου, να υπόσχονται συγκινήσεις σε τηλεθεατές και παρευρισκόμενους!

H κόντρα του μυθικού πλέον Tom Brady και του Quarterback των Eagles, Nick Foles αναμένεται να καθηλώσει περισσότερα από $150 (!) εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους Patriots να στοχεύουν στο 6ο τους Super Bowl σε αντίθεση με τους Eagles που έχουν στην κατοχή τους 3 ΝFL τίτλους, αλλά κανέναν στην εποχή του Super Bowl!

Τεράστιο αναμένεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, με το American Gaming Association να υπολογίζει πως μόνο στις ΗΠΑ τα ποσά που θα τοποθετηθούν σε επιλογές για τον αγώνα, θα ξεπεράσουν τα $4,75 δισεκατομμύρια!

Οι στοιχηματικές επιλογές ποικίλουν από τις κλασικές επιλογές, νίκης και χάντικαπ, μέχρι τα εντυπωσιακά ειδικά στοιχήματα της ομάδας του Stoiximan.gr, όπου προσφέρονται μεταξύ άλλων επιλογές για τον αριθμό των tweets του Donald Trump και της Gisele (!), τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, αλλά και το πρώτο τραγούδι του Justin Timberlake!

Με αέρα... Super Bowl μανίας, δείτε το Infographic του Stoiximan.gr για την μεγάλη κόντρα Νew England Patriots vs Philadelphia Eagles.

Super Bowl LII: Αναμονή τέλος!(Infographic)
TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ