NFL

Πρώην αστέρας του NFL σκότωσε καταλάθος την τρίχρονη κόρη του

Arizona Cardinals tight end Todd Heap warms up prior to an NFL football game against the Seattle Seahawks, Sunday, Sept. 9, 2012,in Glendale, Ariz. (AP Photo/Paul Connors)
Arizona Cardinals tight end Todd Heap warms up prior to an NFL football game against the Seattle Seahawks, Sunday, Sept. 9, 2012,in Glendale, Ariz. (AP Photo/Paul Connors) AP

Ανείπωτη τραγωδία για τον πρώην αστέρα του NFL, Τοντ Χιπ, ο οποίος σκότωσε καταλάθος με το φορτηγό του την τρίχρονη κόρη του, όταν εκείνη βρέθηκε στον δρόμο, ο πατέρας της δεν την αντιλήφθηκε και την χτύπησε θανάσιμα.

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής του ο 37χρονος πρώην αστέρας του NFL, Τοντ Χιπ, καθώς ήταν η αιτία να χάσει την ζωή της η τρίχρονη κόρη του, όταν την χτύπησε με το φορτηγό του έξω από το σπίτι τους στην περιοχή Μesa στην Αριζόνα. Η άτυχη μικρή, προφανώς ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της, Άσλεϊ, βγήκε στον δρόμο, ο πατέρας της δεν την αντιλήφθηκε εκείνη την στιγμή και το μοιραίο επήλθε.

Αν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας στη θλίψη την επταμελή οικογένειά της. Ήταν η μικρότερη από τα πέντε παιδιά που έχει ο Χιπ και η γυναίκα του, ο οποίος βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση από τη Μ. Παρασκευή (14/4), όταν και συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Η αστυνομία δεν βλέπει οτιδήποτε ύποπτο, αναλύοντας τα ως τώρα δεδομένα της υπόθεσης και ήταν απλά η κακιά στιγμή. Ο Τοντ Χιπ δεν είδε ότι η μικρή είχε βγει στον δρόμο, έκανε μπροστά το φορτηγό του και την χτύπησε. Δυστυχώς, ήταν τέτοια τα τραύματά της, που στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά για να κρατήσουν την πιτσιρίκα στη ζωή.

Ο Χιπ είχε γίνει draft το 2001 και έπαιξε δέκα χρόνια στους Baltimore Ravens και άλλα δυο χρόνια στο φινάλε της καριέρας του στους Arizona Cardinals.

AP Photo/Paul Connors

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ