NFL

NFL: "Στέκεστε όρθιοι στον εθνικό ύμνο ή μένετε στα αποδυτήρια"

NFL commissioner Roger Goodell tells reporters the NFL team owners have reached agreement on a new league policy that requires players to stand for the national anthem or remain in the locker room during the NFL owner's spring meeting Wednesday, May 23, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Bazemore)
NFL commissioner Roger Goodell tells reporters the NFL team owners have reached agreement on a new league policy that requires players to stand for the national anthem or remain in the locker room during the NFL owner's spring meeting Wednesday, May 23, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Bazemore) AP

Τέλος οι αθλητές που γονάτιζαν, για να διαμαρτυρηθούν! Οι ιδιοκτήτες των ομάδων πήραν την απόφαση και το NFL την ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/5).

Με ομόφωνη απόφαση των ιδιοκτητών των ομάδων του, το NFL ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/5) την νέα πολιτική του για το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν την έναρξη των αγώνων του.

Συγκεκριμένα, η Λίγκα αποφάσισε να δώσει το δικαίωμα στους αθλητές να μένουν στα αποδυτήρια στη διάρκεια του εθνικού ύμνου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν εκείνοι βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι αναγκασμένοι να σταθούν όρθιοι. Σε διαφορετική περίπτωση, αν κάποιος γονατίσει, η ομάδα του θα έχει το δικαίωμα να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

" Αυτή τη χρονιά, όλα τα μέλη της Λίγκας και των ομάδων θα πρέπει να στέκονται όρθια και να σέβονται τόσο την σημαία, όσο και τον εθνικό ύμνο" σχολίασε ο Κομισάριος του NFL, Roger Goodell, για να προσθέσει πως: " Όποιος δεν θέλει να το κάνει, μπορεί να μένει στα αποδυτήρια. Ευελπιστούμε πως η σημερινή απόφαση θα βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στο άθλημα, στους εκπληκτικούς αθλητές που μετέχουν σε αυτό και στους οπαδούς που το απολαμβάνουν".

Η απόφαση πάρθηκε και έγινε αποδεκτή από τους 32 ιδιοκτήτες, που σύμφωνα με τον Goodell " είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την συνεργασία με τους αθλητές, έχοντας ως στόχο την δικαιοσύνη σε κάθε γωνιά της κοινωνίας μας".

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ