NFL

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Σχεδόν όλες οι ομάδες τελείωσαν με τα ρεπό τους και τώρα, 10 αγώνες μετά, προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη από το απρόβλεπτο φετινό NFL.

Μιλήσαμε χτες για το σχετικά τακτοποιημένο τοπίο της NFC, όπου όλα τα division είναι από μία απλή μάχη και οι ηττημένοι κοντράρονται για τα wild cards. Στην NFC το #1 μοιάζει έτοιμο, το #4 επίσης, και οι άλλες θέσεις θα βγουν μέσα από συγκεκριμένα match-ups.

Όχι και στην AFC. Στην AFC τα πάντα είναι τόσο χύμα που σχεδόν θέλω να παρατήσω τους μαθηματικούς υπολογισμούς και τις εκτιμήσεις και να αρχίσω να μιλάω για την αγάπη σαν τον Κρίστοφερ Νόλαν.

Αλλά δε θα το κάνω επειδή έχουμε ένα καθήκον εδώ, και τελοσπάντων τόσες βδομάδες έχουμε να τα πούμε, ας πάμε αυτή την ανάλυση μέχρι τέλους.

Σήμερα, στο 2ο μέρος της ματιάς μας στην κατάσταση των πλέι-οφ, μιλάμε για την χαοτική AFC.

ΑFC West

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Προκρίνονται: Denver Broncos (7-3)

Στο κυνήγι: Kansas City Chiefs (7-3), San Diego Chargers (6-4)

H αναπάντεχη ήττα των Broncos από τους Rams είχε ένα ακόμα πιο σημαντικό αποτέλεσμα από το να επιτρέψει στους Chiefs να τους φτάσουν στην κορυφή του division: Έκανε τους Broncos να μοιάζουν γήινοι. Από τη μέρα που η μηχανή του Manning πήρε φωτιά, στο ημίχρονο εκείνου του προπέρσινου αγώνα στο Σαν Ντιέγκο, από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη ανατροπή σε ματς και σεζόν (οι Broncos, στην πρώτη χρονιά του Manning, είχαν ξεκινήσει 2-3 και θα τελείωναν 13-3), η ομάδα αυτή φαινόταν ικανή να ηττηθεί μόνο από σπουδαίες ομάδες και υπό σπουδαίες συνθήκες. Φέτος η επίθεση μοιάζει ένα τσικ πιο κάτω από τον εξωπραγματική περσινή αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Αυτό που δεν περίμενε μάλλον κανείς ήταν 10 ματς μες στη σεζόν οι Broncos να έχουν Chiefs και Chargers κολλημένους πάνω τους σα τα τσιμπούρια. Μέχρι πριν 3 βδομάδες συζητούσαμε για το πώς οι καλύτερες πιθανότητες των Raiders για νίκη φέτος θα είναι την τελευταία αγωνιστική επειδή τότε οι Broncos λογικά θα έχουν εξασφαλίσει το #1 seed και θα κατέβουν με τα δεύτερα. Τώρα, κοιτώντας το πρόγραμμα που απομένει, αυτό το ματς με τους Raiders είναι η μόνη σίγουρη νίκη για την ομάδα του Ντένβερ.

Έτσι είνα τα πράγματα στο NFL, ακραία. Όμως δεν είναι διχως λογική. Ο Manning έχει τώρα 3-4 παιχνίδια που έχει δυσκολευτεί να πάρει μπρος, κάτι που πλήρωσε τόσο σε εκείνο με τους Patriots (όπου ο Brady τον έχωσε πρακτικά μες στο έδαφος) όσο και στο χθεσινό με τους Rams. Οι τραυματισμοί που άρχισαν να μαζεύονται σίγουρα δε βοηθούν, αν και δε θα έπρεπε να αποτελούν τόσο καθοριστικό παράγοντα δεδομένης της υπεροπλίας που παρουσιάζει η ομάδα.

Την ίδια στιγμή οι Chiefs έχουν πάρει φωτιά και έρχονται με σερί νικών να διεκδικήσουν το division στα ίσα, με τους Chargers να καραδοκούν- αν και δεδομένης της φόρμας της ομάδας του Σαν Ντιέγκο τον τελευταίο μήνα αυτό ίσως και να είναι ένας γενναιόδωρος χαρακτηρισμός. (Μετά την εξαιρετική αρχή, οι Chargers μοιάζουν σβησμένοι. Ο Rivers παίζει άσχημα και η επίθεση σταμάτησε να είναι παραγωγικοί. Όμως είναι ακόμα μες στο κόλπο.)

Αυτό που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, εκτός από τη φόρμα που έρχεται και φεύγει φαινομενικά με τυχαίο τρόπο, είναι το ότι οι 3 αντίπαλοι έχουν ακόμη από ένα ματς να παίξουν αναμεταξύ τους, που σημαίνει πως ο καθένας από τους 3, κρατά θεωρητικά την τύχη στα χέρια του- κάτι που κάνει ταυτόχρονα σχεδόν αδύνατη την οποιαδήποτε περαιτέρω εκτίμηση.

Οι Broncos, πριν κλείσουν με τους Raiders, έχουν ένα σερί 5 παιχνιδιών που κυμαίνονται από δύσκολα έως, στην καλύτερη περίπτωση, επικίνδυνα: Μαϊάμι, @Κάνσας, Μπάφαλο, @Σαν Ντιέγκο, @Σινσινάτι. Δεν βάζεις το χέρι στη φωτιά για κανένα. Τα παιχνίδια με τους άμεσους αντιπάλους τους τα έχουν εκτός έδρας και τα δύο, ενώ υποδέχονται τους Dolphins την επόμενη βδομάδα, που έχουν μια από τις δυσκολότερες άμυνες του φετινού NFL.

Οι Chiefs, την ίδια ώρα, έχουν ένα πρόγραμμα ελαφρώς πιο βατό, από τη στιγμή και μόνο που τους απομένει ένα μέσα-έξω με τους Raiders: @Ώκλαντ, Ντένβερ, @Αριζόνα, Ώκλαντ, @Πίτσμπουργκ, Σαν Ντιέγκο. Έχουν δύο δύσκολα εκτός έδρας με ομάδες άλλων division, αλλά έχουν διπλούς Raiders και εντός έδρας τα δύο παιχνίδια που κρίνουν το division. Κι επίσης, έχουν να χάσουν από τις 5 Οκτωβρίου.

Είναι μάλλον προφανές πως το division θα κριθεί στο ματς μεταξύ αυτών των δύο στο Κάνσας. Για πρώτη φορά στη διάρκεια της θητείας του Άντι Ριντ στους Chiefs, δεν είμαι έτοιμος να τους αγνοήσω με ευκολία. Ίσως να έχουν οριακά το πάνω χέρι.

Τους Chargers τους προσπερνάμε γιατί ενώ είναι μόνο ένα ματς πίσω, στην πράξη είναι εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή τους: Σαιν Λούις, @Βαλτιμόρη, New England, Ντένβερ, @Σαν Φρανσίσκο, @Κάνσας. Ούτε ένα εύκολο παιχνίδι στα 6 τελευταία. Ναι, όπως και οι δύο αντίπαλοί τους, έτσι κι οι Chargers μπορούν να πουν πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Σε αντίθεση όμως με τους δύο αντίπαλούς τους, ακόμα κι αν κερδίσουν και τους Chiefs και τους Broncos, το υπόλοιπο πρόγραμμα λέει και πως και πάλι θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν την κορυφή.

ΑFC East

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Προκρίνονται: New England Patriots (8-2)

Στο κυνήγι: Miami Dolphins (6-4)

Για μια στιγμή εκεί στο τέλος Σεπτεμβρίου έμοιαζε πως για πρώτη φορά εδώ και χρόνια θα έχει νόημα η διεξαγωγή του division αλλά μετά οι Patriots πάτησαν γκάζι και διέλυσεν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, μεταξύ αυτών και Broncos, Colts, δηλαδή τους αμεσότερους ανταγωνιστές τους για το #1 της περιφέρειας. (Μαζί με τους Chiefs. Από τους οποίους έφαγαν ξύλο, 41-14. Απλά θυμίζουμε τους Chiefs.)

Όμως ας μη βιαζόμαστε να κοιτάξουμε την μεγάλη εικόνα της AFC γιατί το division δεν έχει κλείσει ακόμα. Οι Dolphins καραδοκούν, δύο παιχνίδια πίσω αλλά με ευκολότερο πρόγραμμα και την ισοβαθμία ανά χείρας. Η ομάδα του Joe Philbin φέτος κατάφερε να δώσει ουσία σε αυτά που έχτιζε τα τελευταία χρόνια, όπου πάντοτε είχες την αίσθηση πως ήταν λίγο καλύτερη από το ρεκόρ της. (Ήταν.) Η άμυνα έχει εξελιχθεί σε μια από τις δυνατότερες του NFL. Σε Οκτώβρη και Νοέμβρη έχει δεχτεί πάνω από 20 πόντους μόλις μία φορά, στην ήττα από τους Packers που δεν είχε δουλειά να είναι ήττα. (Οι Packers έκλεψαν τη νίκη χάρη σε διαδοχικές απίστευτες ενέργειες του Rodgers στο τελευταίο drive, στην εκπνοή.)

Τώρα έχουν να ταξιδέψουν στο Ντένβερ για έναν τσαντισμένο/προβληματισμένο Peyton Manning και στα τελευταία τους 5 παιχνίδια έχουν μέσα-έξω με Jets, υποδέχονται Vikings (άρα τρεις πολύ πιθανές νίκες), υποδέχονται Ravens (τεράστιο ματς αν μη τι άλλο για την κούρσα των wild cards), και φυσικά η ρεβάνς με τους Patriots, τους οποίους ήδη έχουν κερδίσει στο Μαϊάμι.

Οι Patriots στο μεταξύ κάνουν πάλι ό,τι θέλουν. Ό,τι θέλει ο Belichick δηλαδή. Μόλις πήραν έναν άγνωστο running back από την practice squad τους επειδή δεν είχαν άλλον, και τον έβαλαν στο παιχνίδι με τους Colts να τρέχει ανάμεσα σε τρύπες που δημιουργούσε η ενισχυμένη offensive line (στην οποία ο Belichick κατέβαζε με 6ο μέλος σχεδόν στα μισά snaps του παιχνιδιού). Τους Broncos τους κέρδισε με τον Brady, τους Colts τους κέρδισε χωρίς να χρειαστεί καν να παίξει ο Brady.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια τους είναι: Ντιτρόιτ, @Γκριν Μπέι, @Σαν Ντιέγκο, Μαϊάμι, @Jets, Μπάφαλο. Η μόνη περίπτωση ρεαλιστικά να χάσουν το division είναι να ηττηθούν σε ένα από τα 3 πρώτα αυτά ματς τους και οι Dolphins να κλείσουν τη σεζόν με 6 νίκες. Ωστόσο πιο πιθανό είναι οι ίδιοι οι Patriots να κλείσουν τη σεζόν με 6 νίκες έτσι όπως παίζουν. Πόσο μάλλον που έχουν περιθώριο και μιας ήττας, τόσο εντός του division, όσο και στην κούρσα για το #1 της AFC. Ο τίτλος του division θα είναι δικός τους για άλλη μια χρονιά, και αυτή τη φορά πιθανότατα να έρθει μαζί με πλεονέκτημα έδρας ως το Super Bowl.

ΑFC North

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Προκρίνονται: Cincinnati Bengals (6-3-1)

Στο κυνήγι: Pittsburgh Steelers (7-4), Baltimore Ravens (6-4), Cleveland Browns (6-4)

Δεν το αγγίζω καν αυτό. Όλο το division βρίσκεται σε απόσταση μισής νίκης, όλοι παίζουν καλά μέχρι που παίζουν άθλια και μετά παίζουν ξανά καλά, τη μία βδομάδα οι Bengals θέλουν να θυσιάσουν τον Andy Dalton στους κοκκινοτρίχηδες θεούς του Σινσινάτι και την επόμενη κερδίζουν στη Νέα Ορλεάνη, τη μία βδομάδα οι Steelers βλέπουν τον Ben Roethlisberger να κάνει άπιαστα ρεκόρ πάσας και την επόμενη χάνουν από το κουφάρι του Michael Vick, τη μία οι Browns μοιάζουν με αληθινή ομάδα και την επόμενη χάνουν από τους Jaguars, και μέσα σε όλα υπάρχουν οι Ravens επειδή πάντα, μα πάντα, υπάρχουν και οι Ravens.

Και επειδή δε μας φτάνουν όλα αυτά, έχουμε μέσα σε όλα και την ενοχλητική ισοπαλία των Bengals να περιπλέκει κάθε ήδη μπλεγμένη συζήτηση λίγο παραπάνω. (Γι’αυτό και δε θα συμπεριλάβουμε την ομάδα του Σινσινάτι στα σενάρια ισοβαθμίας. Τουλάχιστον γλιτώνουμε αυτή την πτυχή.)

Η ισορροπία των ομάδων αγγίζει όλες τις πτυχές. Ας πούμε τα ρεκόρ τους εντός του division είναι 2-2 (Πίτσμπουργκ), 2-3 (Βαλτιμόρη), 2-2 (Κίβελαντ). Μια νίκη σε ένα εσωτερικό ντέρμπι τουμπάρει τα πάντα. Στην περιφέρεια τα ρεκόρ τους είναι 6-3, 3-4, 4-4. Το 6-3 είναι οι Steelers και είναι οι μόνοι που κάπως ξεχωρίζουν- σε μια τόσο ισορροπημένη κατάσταση, το +3 τους αυτό ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποια (πολύ πιθανή) ισοβαθμία.

Κι αν οι Steelers έχουν ρεκόρ περιφέρειας και φόρμα υπέρ τους, μάλλον πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα στη συνέχεια για να διαπιστώσουμε αν κάποιος έχει φαινομενικά ευκολότερο δρόμο. Ένα πιο εύκολο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να κάνει τρελή διαφορά σε μια κατάσταση τέτοιας ακραίας ισορροπίας.

Bengals: @Χιούστον, @Τάμπα, Πίτσμπουργκ, @Κλίβελαντ, Ντένβερ, @Πίτσμπουργκ. Άουτς. Μόνο ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι και τρομερά ασταθείς. Και στα παιχνίδια του division για κάποιο λόγο μπορούν να κερδίσουν μόνο τους Ravens. (Από τους Browns διασύρθηκαν πριν 2 βδομάδες.) 2 νίκες είναι το ελάχιστο, 4 θα είναι θρίαμβος, 5-6 θα είναι υπέρβαση.

Steelers: bye, Νέα Ορλεάνη, @Σινσινάτι, @Ατλάντα, Κάνσας, Σινσινάτι. Ένα το bye που πες το μετράμε σαν νίκη γιατί οι Steelers είναι οι μόνοι του division με ένα παιχνίδι παραπάνω, και το μετέφρασαν χτες βράδυ σε νίκη. Το Falcons, Saints, Chiefs μοιάζει στα χαρτιά πολύ πιο βατό από το αντίστοιχο Texas, Browns, Broncos των Bengals. Αλλά όχι αρκετά ώστε να απομακρυνθούν. Η σχετική θέση των Steelers με τους Bengals θα κριθεί λογικά στα δύο μέσα-έξω τους.

Ravens: @Νέα Ορλένη, Σαν Ντιέγκο, @Μαϊάμι, Τζάκσονβιλ, @Χιούστον, Κλίβελαντ. Θέλω να είστε όλοι ήρεμοι γιατί οι Ravens είναι εντελώς μες στο παιχνίδι του τίτλου του division έχοντας ένα σερί κλεισίματος που δεν περιλαμβάνει ούτε ένα δύσκολο ματς (από τα δύσκολα που τα κοιτάς και λες “χμ, μάλλον ήττα” και ακόμα και το μοναδικό τους εντός division ντέρμπι, είναι τελευταία αγωνιστική, εντός έδρας, με τους Browns. Αν οι Ravens φτάσουν τελευταία αγωνιστική σε σημείο ισχύος (και βάσει αυτού του προγράμματος, μπορούν να το κάνουν) και θέλουν εντός έδρας νίκη με τους Browns για να περάσουν στα πλέι-οφ, εγώ δεν ποντάρω εναντίον τους.

Browns: @Ατλάντα, @Μπάφαλο, Ιντιανάπολη, Σινσινάτι, @Καρολίνα, @Βαλτιμόρη. Ακόμα πιο βατό κι από των Ravens. Ναι, έχουν ένα ματς με τους Colts κι έχουν δύο εσωτερικά ντέρμπι, αλλά έχουν και τρία παιχνίδια που είναι εντελώς στα μέτρα τους. Όμως θα πρέπει για να τα καταφέρουν και να προκριθούν στα πλέι-οφ για πρώτη φορά από τότε που αποσχίστηκαν οι Baltimore Ravens, να κερδίσουν φινάλε σεζόν μέσα στη Βαλτιμόρη. Αν το καλοσκεφτείς, δε θα μπορούσε να έχει γραφτεί καλύτερα σαν σενάριο.

Συμπέρασμα από όλα αυτά; Οι Bengals είναι τελειωμένοι, οι Ravens μοιάζουν ιδανικά τοποθετημένοι, αλλά οι Steelers παίζουν καλύτερα από όλους και παίζουν καλύτερα από όλους εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε φυσικά θα προκριθούν οι Browns. Καταλάβατε; Ούτε εγώ.

ΑFC South

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Προκρίνονται: Indianapolis Colts (6-4)

Στο κυνήγι: Houston Texans (5-5)

Και ξέρετε και τι; Αυτή η κόντρα δε θα βγάλει μόνο το νικητή του division αλλά θα βγάλει και τον MVP του φετινού NFL. Θα τα πούμε και αναλυτικότερα σε 1-2 βδομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή η κούρσα μοιάζει να καταλήγει σε τρεις ανθρώπους: Τον Andrew Luck, τον DeMarco Murray και τον JJ Watt. Προσωπικά θέλω οι Texans να μπουν στα πλέι-οφ μόνο και μόνο για να κερδίσει το MVP ο Watt, επειδή αυτά που κάνει φέτος είναι εξωπραγματικά.

Αλλά ας πάμε πιο συγκεκριμένα. Οι Colts οδεύουν προς άλλη μια χρονιά του 11-5 μόνο που αυτό φέτος θα φαίνεται σαν μίνι αποτυχία σε σχέση με τις προηγούμενες. Έτσι είναι αυτά. Οι Texans από την άλλη ξέχασαν να αγοράσουν quarterback το καλοκαίρι και τώρα έδωσαν τα ηνία στον Ryan Mallett, ο οποίος σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου απέναντι στους αντιπάλους για το wild card, Brown (ΝΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ), ήταν όσο αποτελεσματικός χρειαζόταν ώστε να πάει ίσια το καράβι προς τον προορισμό του.

Την ίδια ώρα ο Watt είχε ένα touchdown, 2 sacks, δημιούργησε ένα fumble και ανέκτησε ένα άλλο. Δεν υπάρχει παίκτης στο NFL αυτή τη στιγμή που να επηρεάζει τόσο πολύ έναν αγώνα όσο αυτός, τόσο απλά.

Όλα αυτά ευτυχώς ή δυστυχώς είναι εντελώς θεωρητικά. Οι Colts έχουν ακόμα τρία παιχνίδια απέναντι σε ομάδες Β’ Εθνικής (Jaguars, Ουάσινγκτον, Titans), υποδέχονται τους Texans από τους οποίους λογικά δε θα χάσουν ποτέ ξανά στην ύπαρξή τους, και έχουν εκτός έδρας Browns και Cowboys, που για όνομα του Andrew Luck, το ξέρω ότι είναι καλοί φέτος αλλά εξακολουθούν να είναι οι Browns και οι Cowboys. Οι Colts φυσιολογικά θα κάνουν ακόμα 5 νίκες και θα κλείσουν τη σεζόν με 11-5 και έναν ακόμα τίτλο του division.

Αν παρόλ’αυτά δεχτούμε χάριν συζήτησης πως το Χιούστον μπορεί να κερδίσει στην Ιντιάνα φέρνοντας τη μεταξύ τους σειρά στα ίσα, τότε αποκτά ενδιαφέρον το division. Οι Houston Watts έχουν μέσα-έξω τους Jaguars και μέσα τους Titans. Τα άλλα δύο ματς που περισσεύουν είναι εντός έδρας, όπου υποδέχονται Bengals και Ravens, δύο από τις πιο εξοργιστικά απρόβλεπτες ομάδες του NFL. Κοινώς, χμ. Το ματς στο Lucas Oil Stadium στις 14 Δεκεμβρίου θα κρίνει εκ των πραγμάτων το division. Αν οι JJ Watts φτάσουν ως εκεί κάνοντας τρεις νίκες στο ενδιάμεσο (κάτι όχι απίθανο), τότε τίποτα δεν έχει κριθεί.

Τα wild cards

Ξεκαθαρίζοντας το τοπίο του φετινού NFL, μέρος 2

Στο κυνήγι: Denver Broncos (7-3), Pittsburgh Steelers (7-4), Cincinnati Bengals (6-3-1), Kansas City Chiefs (7-3), Miami Dolphins (6-4), San Diego Chargers (6-4), Baltimore Ravens (6-4), Cleveland Browns (6-4), Houston Texans (5-5)

(Για λόγους οικονομίας κειμένου, θεώρησα πως, παρά την παραπάνω ανάπτυξη σεναρίων περί του αντιθέτου, Colts και Patriots θα κερδίσουν τα divisions τους.)

Broncos ή Chiefs θα κερδίσουν τη Δύση και ένας από τους Fantastic Four του Βορρά θα κερδίσει τον Βορρά, οπότε αυτό μας αφήνει με 7 ομάδες για 2 θέσεις. Τι ωραίο ε.

Να το κάνουμε ακόμα πιο απλό. Όποιος εκ των Broncos ή Chiefs δεν κερδίσει το division, θα περάσει ως wild card. Αν το δεχτούμε αυτό, έχουμε 6 ομάδες για 1 θέση, σε ένα φινάλε που προμηνύεται παρόμοια αγωνιώδες με το περσινό, όπου η μισή AFC έτρωγε τα νύχια της για να προκριθούν τελικά οι Chargers επειδή οι Chiefs δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα field goal από κάτω από τις μπάρες.

Θα έχουμε παρόμοιο φινάλε φέτος; Έτσι δείχνει. Από τις 6 ομάδες που συζητάμε, όλες τους είναι στις 6 νίκες (και οι Watts στις 5), πλην των Steelers που παίξαν ήδη 11ο παιχνίδι και το κέρδισαν- αλλά πριν από αυτό ήταν επίσης στις 6. Έχουν όλοι τους να παίξουν παιχνίδι με κάποιον έτερο διεκδικητή, οπότε αυτά τα match-ups τώρα καθώς αρχίζουν να έρχονται, θα αρχίσουν να διώχνουν υποψήφιους από τη μέση.

Παιχνίδια κλειδιά για την κούρσα των wild cards τις επόμενες δύο βδομάδες: Texans-Bengals, Broncos-Dolphins, Ravens-Chargers, Chiefs-Broncos. Μετά από αυτά θα έχει ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, ενώ γίνεται εμφανές κι αυτό που έγραψε ο Bill Barnwell χθες στο Grantland: Η μία κακή βδομάδα των Broncos έγινε δύο. Και πραγματικά δεν έχουν την άνεση να γίνει και τρίτη.

Όσο για το τελευταίο εισιτήριο, το πρώτο ένστικτο είναι να κοιτάξει κανείς στο χαμό του AFC North, και η δική μου έγνοια είναι ο JJ Watt, αλλά φοβάμαι πως τίποτα από αυτά δε θα συμβεί και το 6ο εισιτήριο θα τσιμπήσουν οι στιβαροί Dolphins.

***

Παιχνίδια της ερχόμενης Κυριακής που εμπλέκουν δύο ομάδες στο κυνήγι των πλέι-οφ: Falcons-Browns, Patriots-Lions, Texans-Bengals, Seahawks-Cardinals, Broncos-Dolphins.

Πέμπτη: Raiders-Chiefs. Ούτε στη φυλακή.

Κυριακή βράδυ: Giants-Cowboys. Αναρωτιέμαι αν οι Giants θα μπορέσουν να κάψουν άλλη μια σεζόν των Cowboys.

Δευτέρα: Saints-Ravens. Με νίκη των Saints o Drew Brees γίνεται ο τρίτος quarterback στην ιστορία του NFL που θα έχει κερδίσει και τις 32 ομάδες του πρωταθλήματος. Οι άλλοι δύο είναι φυσικά ο Brett Favre κι ο Peyton Manning.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ