NFL

Η διαφορετική πλευρά του Super Bowl

Η διαφορετική πλευρά του Super Bowl

Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται με τις φανέλες των ηττημένων ομάδων; Δείτε την... φιλανθρωπική πλευρά του Super Bowl.

Μετά από οποιαδήποτε μεγάλο παιχνίδι, έχουμε έναν νικητή και έναν ηττημένο. Όσον αφορά τα "αναμνηστικά" των αθλητικών επιτευγμάτων, οι ΗΠΑ είναι πρώτες στην παραγωγή καπέλων, T-shirt και άλλων οπαδικών εμπορευμάτων.

Σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση World Vision, το Super Bowl στέλνει τις εμφανίσεις των ηττημένων ομάδων, φούτερ και μπλουζάκια σε ανθρώπους και κυρίως παιδιά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που το έχουν ανάγκη.

Πλέον, εταιρίες όπως Reebok, Sports Authority, Dick's και Modell's δίνουν τα προϊόντα τους στην οργάνωση World Vision με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ξανά.

Η διαφορετική πλευρά του Super Bowl
Η διαφορετική πλευρά του Super Bowl

Το 2009, ρούχα των ηττημένων Arizona Cardinals στάλθηκαν σε οικογένειες που ζουν σε ακραία φτώχεια στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ενώ την ενίσχυση του World Vision έχουν δεχθεί και η Βοσνία, η Μογγολία, η Ζάμπια, η Αρμενία, η Νικαράγουα, η Ρουμανία, η Ουγκάντα και η Ρουάντα.

Η διαφορετική πλευρά του Super Bowl

"Μετά το έργο που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, θα αφήσουμε τα γραφεία μας σε όλο τον κόσμο να γνωρίζουν τι είναι διαθέσιμο. Περιμένουμε τις αιτήσεις των περιοχών που έχουν ανάγκη από ρουχισμό και θα έχουμε ανταποκριθεί σε διάστημα ενός χρόνου" δήλωσε ο Ουάτκινς, στέλεχος του οργανισμού.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ