Φρικτός τραυματισμός για αθλητή του NFL - NFL - SPORT 24
NFL

Φρικτός τραυματισμός για αθλητή του NFL

Φρικτός τραυματισμός για αθλητή του NFL

Ο Malcolm Mitchell των New England Patriots είδε τον αγκώνα του να σπάει στην προσπάθεια του να πέσει ομαλά στο έδαφος (VIDEO).

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του rookie Malcolm Mitchell, ο οποίος στο παιχνίδι εναντίον των New Orleans Saints είδε τον αγκώνα του να σπάει.

Ο 23άχρονος άσος προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα και να προσγειωθεί ομαλά στο έδαφος, με αποτέλεσμα το χέρι του να μην αντέξει το βάρος και να λυγίσει.

Στα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα υποβληθεί σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

SHARE:
ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Ξέρουμε τι θα φας την Κυριακή το μεσημέρι

Τα πρωινά της Κυριακής στο Κολωνάκι δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Τζαζ νότες και γεύσεις που αφυπνίζουν όλες τις αισθήσεις στο νέο κατάλογο brunch του αγαπημένου εστιατορίου.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι 11 στάμπες που πραγματικά θέλουμε στις μπλούζες μας

Ο Τσε, ο Μέσι, το άγαλμα της Ελευθερίας είναι πια μπανάλ. Άλλα θέλουν οι καιροί και τα T-Shirts μας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24