NFL

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο 28χρονος, Άαρον Χερνάντες

FILE - In this Friday, April 14, 2017, file photo, Former New England Patriots tight end Aaron Hernandez turns to look in the direction of the jury as he reacts to his double murder acquittal at Suffolk Superior Court in Boston. Hernandez hung himself and was pronounced dead at a Massachusetts hospital early Wednesday, April 19, 2017, according to officials. (AP Photo/Stephan Savoia, Pool, File)
FILE - In this Friday, April 14, 2017, file photo, Former New England Patriots tight end Aaron Hernandez turns to look in the direction of the jury as he reacts to his double murder acquittal at Suffolk Superior Court in Boston. Hernandez hung himself and was pronounced dead at a Massachusetts hospital early Wednesday, April 19, 2017, according to officials. (AP Photo/Stephan Savoia, Pool, File) AP

Ο πρώην παίκτης της ομάδας φούτμπολ των Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς, Άαρον Χερνάντες, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για φόνο πρώτου βαθμού του πρώην φίλου του, Όντιν Λόιντ, αυτοκτόνησε στο κελί του.

Τραγική κατάληξη είχε η ζωή του 28χρονου, Άαρον Χερνάντες. Πριν κάποια χρόνια απολάμβανε δόξα, χρήματα και καλή ζωή, το μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό, αλλά τα κατέστρεψε όλα. Όχι μόνο αυτό, αλλά πρώτα αφαίρεσε άδικα μια ζωή, αυτή του πρώην φίλου του, Όντιν Λόιντ και χθες (18/4) την δική του, αφού δεν άντεξε την ισόβια κάθειρξη που του είχε επιβληθεί τον Απρίλιο του 2015.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας φούτμπολ των Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς, είχε κριθεί ένοχος για φόνο πρώτου βαθμού και ήταν ισόβια χωρίς αναστολή. Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα του θύματος ξέσπασε σε λυγμούς, γνωρίζοντας πως η υπόλοιπη ζωή του παιδιού της θα ήταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Σύμφωνα με την "Boston Globe", ο Χερνάντες βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του στις φυλακές του "Souza Baranowski Correctional Center" της Μασαχουσέτης. Χρησιμοποίησε το σεντόνι του κρεβατιού του, το ο οποίο έδεσε στο παράθυρο του κελιού και έβαλε τέλος στη ζωή του. Αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, αφού ήταν ήδη νεκρός.

Θυμίζουμε πως ο Χερνάντες συνελήφθη για τη δολοφονία του Λόιντ σε χώρο πάρκινγκ τον Ιούνιο του 2013. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του είχαν παραδεχτεί πως βρισκόταν στο σημείο του εγκλήματος μαζί με δύο φίλους του, τον Έρνεστ Γουάλας και τον Κάρλος Ορτίς. Ανέλυσαν πως τη δολοφονική πράξη έκαναν οι δύο άνδρες και όχι ο πελάτης τους.

Ο Χερναντες που αγωνίστηκε στο Super Bowl το 2012 χαμογελούσε και αστειευόταν κατά τη διάρκεια της δίκης που κράτησε επτά μέρες και η τελική απόφαση τον έστελνε στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη. Αυτό δεν το άντεξε και αποφάσισε να βάλει ο ίδιος το φινάλε...

AP Photo/Stephan Savoia, Pool, File

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ