ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Laser Run

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Laser Run

Το Σάββατο στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση για το Laser Run, που θα διεξαχθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Σάββατο το Laser Run, που θα διεξαχθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 και οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν στην Σκοποβολή και το τρέξιμο.

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν διπλή σημασία. Ο προφανής λόγος για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Έλληνες αθλητές και αφετέρου γιατί διεξάγεται σε μια περίοδο και σε ένα μέρος όπου πραγματοποιείται η SPORTEXPO.

Οι φίλοι του αθλητισμού που σπεύδουν στην έκθεση να δουν όλα τα αθλήματα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και το εντυπωσιακό… Laser Run.

Παράλληλα, η ΕΟΜΟΠ έχει σχεδιάσει ειδική κατηγορία OPEN (ανεξαρτήτων) που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και όσοι δεν είναι ενεργοί αθλητές.

Η πρωτοβουλία αυτή της ομοσπονδίας έχει διαδοθεί και στην SPORTEXPO, όπου η ΕΟΜΟΠ έχει περίπτερο. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης είναι μεγάλο και η συμμετοχή αύριο, με βάση της μέχρι στιγμής δηλώσεις, αναμένεται να δημιουργήσει νέο ρεκόρ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Κι όμως, υπάρχει (πολύς) κόσμος που σιχαίνεται το σεξ

Εντάξει δεν είναι και πληγή με πύον, αλλά εδώ που τα λέμε έχει κάποια λογική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24