ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Τετάρτη φεύγει η ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς

Την Τετάρτη φεύγει η ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς
EUROKINISSI

Το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα (22/6-1/7) θα αναχωρήσει την Τετάρτης (20/6).

Το βράδυ της Τετάρτης (20/6) αναχωρεί για την Ταρραγόνα της Ισπανίας το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που αποτελείται κυρίως από τα μέλη του Αρχηγείου, τους γιατρούς και τους συνοδούς.

Από το πρωί της Πέμπτης ακολουθούν οι αναχωρήσεις των αθλητών και των αθλητριών της ελληνικής ομάδας ενόψει της Τελετής Έναρξης που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής και της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στους Μεσογειακούς Αγώνες από 299 αθλητές και αθλήτριες (171 άνδρες, 128 γυναίκες) στα εξής αθλήματα: κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κωπηλασία, πάλη, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, πυγμαχία, ιππασία, γυμναστική, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, τζούντο, ιστιοπλοΐα, ξιφασκία, καράτε, άρση βαρών, υδατοσφαίριση, στίβος, σκοποβολή, καλαθοσφαίριση, θαλάσσιο σκι, βόλεϊ, γκολφ, χάντμπολ, τεκβοντό, τένις και μπάντμιντον.

Αρχηγός της Αποστολής είναι ο Ταμίας της ΕΟΕ Αντώνης Νικολόπουλος και Υπαρχηγοί η Ξένια Αργειτάκη, ο Γιώργος Αλικάκος και ο Αριστείδης Αδαμόπουλος. Στην ισπανική πόλη θα ταξιδέψουν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ