ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Καπράλος για το μέλλον των Μεσογειακών Αγώνων

Ο Καπράλος για το μέλλον των Μεσογειακών Αγώνων

Ο Σπύρος Καπράλος ομιλητής σε Σεμινάριο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνεργασία με τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων με θέμα "Το μέλλον των Μεσογειακών Αγώνων".

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ήταν ομιλητής στο Σεμινάριο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, που έγινε στη Λευκωσία, σε συνεργασία με τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και με θέμα "Το μέλλον των Μεσογειακών Αγώνων".

Η ομιλία του κ. Καπράλου είχε θέμα: "Οι εμπειρίες των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και η δική τους οπτική γωνία" και χρησιμοποιώντας στοιχεία από τη διαχρονική συμμετοχή της Ελλάδας στους αγώνες, ανέδειξε τη σημαντική μείωση στις τελευταίες διοργανώσεις του ποσοστού συμμετοχής των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών. Κατέγραψε ως σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγώνες, την αύξηση των αθλημάτων, την αύξηση του κόστους για τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, το κόστος της κάθε διοργάνωσης και το μειωμένο ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στις προτάσεις του περιέλαβε την αλλαγή του χαρακτήρα των αγώνων, τη δημιουργία ελκυστικού αγωνιστικού προγράμματος, τη μείωση του κόστους των αγώνων και την επιλογή του καταλληλότερου χρόνου διεξαγωγής, που θα αυξήσει τα κίνητρα και για τους αθλητές αλλά και για τα Μ.Μ.Ε. Στο Σεμινάριο παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης μαζί με τον Τεχνικό Σύμβουλο Στράτο Καρέτο.

Στο περιθώριο του Σεμιναρίου, ο Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε τον Υπουργό Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστα Καδή, μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ Αμάρ Αντάντι και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνο Μιχαηλίδη.

Με τον κ. Μιχαηλίδη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είχε ξεχωριστή συνάντηση για πρώτη φορά στην Κύπρο, από τότε που ο κ. Μιχαηλίδης ανέλαβε την προεδρία της ΚΟΕ. Οι δύο Πρόεδροι, τους οποίους συνδέει φιλία ετών, συμφώνησαν σε κοινές δράσεις για την περαιτέρω συνεργασία των δύο Ολυμπιακών Επιτροπών και κατέληξαν στην ημερομηνία που θα συναντηθούν οι δύο Ολυμπιακές Επιτροπές, με σκοπό την υπογραφή του πρωτοκόλλου συναντίληψης.

Συζήτησαν, επίσης, και θέματα για τους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά και τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες "Μinsk 2019", όπου ο κ. Καπράλος είναι Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Έθνος της Κυριακής: Μακεδονικό έθνος δεν υπήρξε ποτέ

Μη χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Έθνος της Κυριακής, που θα συζητηθεί: Ανοίγει τα χαρτιά του για το θέμα των Σκοπίων και περιγράφει την ονομασία που θα δεχόταν η ελληνική κυβέρνηση

Τι πίνει ένας barman όταν βγαίνει για ποτό

Μιλήσαμε με bartenders για να δούμε τι αγαπάνε, τι προσέχουν και κυρίως τι πίνουν όταν βρίσκονται από την άλλη μεριά της μπάρας.

Το 'καυτό' αγγελάκι που βγάζει 70.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Η 29χρονη Νοτιοαφρικανή είναι μια περήφανη μητέρα, ακτιβίστρια κατά του AIDS και celebrity στα κοινωνικά δίκτυα

3 ταινίες και 5 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια και ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin

Ο γ' τόμος της "Εγκυκλοπαίδειας του Κρασιού" με τη σφραγίδα της LAROUSSE

Μη χάσετε στο "Εθνος της Κυριακής" που κυλοφορεί στις 21/01 τον τρίτο και τελευταίο τόμο από την "Εγκυκλοπαίδεια του Κρασιού"

Κερδίστε προσκλήσεις για το "Δον Παναγιώτης" και "Όταν σβήνουν τα φώτα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24