ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Σοκ με το χαμό του 26χρονου Αλεξίδη

Σοκ με το χαμό του 26χρονου Αλεξίδη

Έφυγε από κοντά μας ο 26χρονος πρώην πρωταθλητής κωπηλασίας Στρατής Αλεξίδης σε νοσοκομείο της Νορβηγίας. Καλπάζουσα μορφή λευχαιμίας είναι η αιτία του θανάτου του.

Μετά τον άδικο χαμό του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί και τον απροσδόκητο χαμό του 26χρονου πρώην πρωταθλητή κωπηλασίας, Στρατή Αλεξίδη. Η αιτία θανάτου του είναι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η λευχαιμία.

Ο πρώην Βαλκανιονίκης άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο (6/7) στη Νορβηγία όπου ζούσε μόνιμα τον τελευταίο καιρό.

Στο νοσοκομείο εισήχθη πριν από δέκα μέρες, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Ο Αλεξίδης υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας και το 2009 εγκατέλειψε την κωπηλασία για να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Η ελληνική ομοσπονδία κωπηλασίας ενημέρωσε για το θάνατο του. Έπειτα από δική του επιθυμία η σωρός του θα αποτεφρωθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ αναφέρει:

"Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλληπτήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Στρατή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ