ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Όλα έτοιμα για το 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας

Όλα έτοιμα για το 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας

Στις εγκαταστάσεις του Σχινιά θα διεξαχθεί και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, μεταξύ 12 και 15 Απριλίου.

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της 1ης φάσης του 84ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Εκατοντάδες αθλητές κι αθλήτριες από όλη την Ελλάδα καλούνται να αποδείξουν πως δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, έχοντας μάλιστα, σύμμαχο τον καλό καιρό.

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία έχει ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς προκειμένου να διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών των σωματείων - μελών της, των αθλητών, των προπονητών τους αλλά και των ομοσπονδιακών τεχνικών που περιμένουν υψηλές επιδόσεις, ώστε να στελεχωθούν με τον ιδανικότερο τρόπο οι Εθνικές ομάδες για τις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννη Καρρά, στον σύντομο χαιρετισμό του στο επίσημο έντυπο των αγώνων: "Η κωπηλατική ομοσπονδία έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διεξαγωγή του στο χώρο που διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά που σήμερα, αντί να είναι χώρος αναψυχής και αθλητισμού, βρίσκεται προς πώληση όπως και άλλες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής, διατίθεται αδαπάνως προς χρήση στις αθλητικές ομοσπονδίες".

"Κάθε αγώνας, ιδιαιτέρα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, είναι μία γιορτή του αθλητισμού, μία γιορτή της κωπηλασίας, είναι η ευκαιρία που δίνεται σε κάθε κωπηλάτη να δείξει το αποτέλεσμα των προσπαθειών του και πάντα αναλογικά με το μέγεθος αυτών. Η τιμή ανήκει σε όλους τους συμμετέχοντες, η δόξα, όμως, στους νικητές".

"Πίσω, όμως, από κάθε αθλητή, υπάρχει ο προπονητής που προσπαθεί μαζί του για το καλύτερο, η διοίκηση του σωματείου του που δουλεύει εθελοντικά για να στρέψει τη νεολαία της χώρας μας στον αθλητισμό και φυσικά οι γονείς που θέλουν δεν θέλουν, μπορούν δεν μπορούν, είναι οι χορηγοί των παιδιών τους".

"Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη, καθώς τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων, όπου το άθλημα μας θα συμμετέχει στο 1Χ εφήβων και τη 2- Νεανίδων (σ.σ. μέγιστος αριθμός πληρωμάτων), προσπαθώντας να διατηρήσει τη παράδοση που το θέλει να κατακτά μετάλλια σ' αυτήν τη διοργάνωση".

"Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολλές διεθνείς επιτυχίες στο άθλημα μας".

Αναλυτικά το έντυπο των αγώνων με όλες τις χρηστικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της 1η φάσης ΕΔΩ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24