ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η επιστροφή των αδερφών Γκουντούλα

Η επιστροφή των αδερφών Γκουντούλα

Οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες παραλίας στην Πεσκάρα (28-31/8). Εννέα αθλητές στην ομάδα της κωπηλασίας.

Με τέσσερα πληρώματα και εννέα συνολικά αθλητές θα εκπροσωπηθεί η ελληνική κωπηλασία στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 28-31 Αυγούστου και είναι υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Επιτροπής. Η διοργάνωση περιλαμβάνει συνολικά 11 αθλήματα ενώ θα λάβουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 24 χώρες της Μεσογείου.

Στην κωπηλασία ο στίβος είναι 300μ. μήκους και 150μ. πλάτους με τους αθλητές να πηγαίνουν και να επιστρέφουν κάνοντας διαδοχικές στροφές από τις σημαδούρες που θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος. Τα ελληνικά πληρώματα που αγωνίζονται υπό την αιγίδα της ΕΟΕ προέρχονται όλα από τη Θεσσαλονίκη ,τα τρία από τον ΝΟΘ και το ένα από τον ΟΦΘ.

Πιο συγκεκριμένα το διπλό των ανδρών στελεχώνουν τα αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας οι δυο παγκόσμιοι πρωταθλητές τόσο στην Ολυμπιακή κωπηλασία όσο και στην Παράκτια πριν περίπου ένα χρόνο στο αντίστοιχο Παγκόσμιο της Θεσσαλονίκης, το τετραπλό των γυναικών οι Στυλιανή Κουμπλή, Μαρία Πέργουλη Παρασκευή Γιάννου που είχαν κατακτήσει το ασημένιο στο ίδιο παγκόσμιο ενώ μαζί τους θα είναι φέτος και οι Παναγιώτα Γκέκα και Δήμητρα Κουκλοτίδου.

Επίσης στο διπλό θα αγωνιστούν οι Δανάη Τσαντεκίδου και Ελένη Θεολόγη ενώ στο μονό θα αγωνιστεί ο Πασχάλης Κωνσταντάνας.

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ