ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Φοβού τους Έλληνες

Φοβού τους Έλληνες

Η παγκόσμια ομοσπονδία προειδοποιεί για τη δυνατή ελληνική παρουσία σε ορισμένες κατηγορίες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Πόζναν (29-31/5). "Φαινόμενο" είναι ο χαρακτηρισμός που αποδίδουν στη Σοφία Ασουμανάκη.

Η ελληνική κωπηλασία διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον κόσμο. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Πόζναν (29-31/5) συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο που θα μπουν δυνατά στη διοργάνωση ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Γαλλία, όταν και θα μοιραστούν τα πρώτα "εισιτήρια" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η παγκόσμια ομοσπονδία τοποθετεί τους Έλληνες σε θέσεις φαβορί σε τρεις κατηγορίες. Φυσικά, στην τετράκωπο άνευ με τους Γιάννη Τσίλη, Διονύση Αγγελόπουλο, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου. " Προσέξτε την Ελλάδα. Είναι το ίδιο πλήρωμα που αγωνίστηκε στον τελικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πέρυσι και σταθερά δείχνουν την ικανότητα τους να πάρουν μετάλλιο".

Το ταίριασμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο σκιφ ελαφρών βαρών, Κατερίνα Νικολαΐδου με τη Σοφία Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Στο κείμενο της η παγκόσμια ομοσπονδία στάθηκε στην παρουσία της Ασουμανάκη, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην κλειστή κωπηλασία, την οποία χαρακτήρισε "φαινόμενο".

Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών ο Σπύρος Γιάνναρος και ο Παναγιώτης Μαγδανής βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί. Οι δυο κωπηλάτες είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές σε μια κατηγορία με μεγάλο συναγωνιισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ