ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Έχασε το βραβείο η 4άδα του σκιφ

Έχασε το βραβείο η 4άδα του σκιφ

Οι Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας, αλλά και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε διεκδικούσαν τα βραβεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας κωπηλασίας (ISAF).

Το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν ήταν τυχερό για τους Έλληνες τον Νοέμβριο του 2014, ας ευχηθούμε αυτό να αλλάξει όταν θα έχει σημασία, τον Αύγουστο του 2016 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο τετραπλό σκιφ Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας ήταν υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου ανδρικού πληρώματος στα βραβεία της ISAF στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το βραβείο κατέληξε στα χέρια των Νεοζηλανδών Χάμις Μποντ και Έρικ Μάρεϊ, κορυφαίο πλήρωμα στον κόσμο για τρίτη φορά. Υποψήφιος στην κατηγορία του προπονητή ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιάνι Ποστιλιόνε, ωστόσο ο Ιταλός έχασε το βραβείο από τον Δανό Μπεντ Φράνσον.

Στο παρελθόν η Ελλάδα έχει διακριθεί στα συγκεκριμένα βραβεία. Το 2011 κορυφαίο πλήρωμα αναδείχθηκαν οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, ενώ ο Ποστιλιόνε έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή το 2006 και ξανά το 2011 για την προσφορά του στην ελληνική κωπηλασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ