ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Επτά μετάλλια στο Πιεντιλούκο

Επτά μετάλλια στο Πιεντιλούκο

Μετά τη νίκη τους στο Σίδνεϊ ο Λευτέρης Κόνσολας και ο Σπύρος Γιάνναρος κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο σε αγώνες στην Ιταλία. Πρωτιά και της Κατερίνας Νικολαΐδου στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Δύο χρυσά ,τέσσερα ασημένια και ένα χάλκινο ήταν η πλούσια συγκομιδή των ελληνικών πληρωμάτων κατά την πρώτη μέρα των τελικών της διεθνούς κωπηλατικής ρεγκάτας "Memorial Paolo d'Aloja" που διεξάγεται στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας.

Στο ψηλότερο σκαλί ανέβηκαν το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Λευτέρη Κόνσολα και Σπύρο Γιάνναρο που πριν λίγες μέρες είχαν κατακτήσει το χρυσό και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σίδνεϊ καθώς και η Κατερίνα Νικολαϊδου στο σκιφ ελ βαρών.

Το ασημένιο κατέκτησαν οι :Τζιάλλας-Αγγελόπουλος στη δίκωπο άνευ,η Ελένη Διαμάντη στο σκιφ ελ βαρών , η Σοφία Ασουμανάκη (φωτογραφία) στο σκιφ νεανίδων όπως και οι Ζέρβα-Αγγελοπούλου στο διπλό σκιφ νεανίδων. Επίσης το χάλκινο κατέκτησαν οι Ντούσκος-Πέτρου στο διπλό σκιφ εφήβων.

Την 4η θέση κατέκτησαν οι Τσίλης -Χρήστου (δίκωπος άνευ) και ο Παν. Μαγδανής (σκιφ ελ βαρών), Την 5η θέση πήρε η τετράκωπος άνευ με τους Αθανασίου-Χρυσόπουλο-Κόνσολα Γ.-Αφεντούλη ενώ την 6η θέση κατέλαβαν οι Αμαλία Τσιάβου (σκιφ ελ βαρών) και Γιώργος Παπασακελλαρίου (σκιφ εφήβων).

Η ρεγκάτα συνεχίζεται με τους απογευματινούς προκριματικούς του Σαββάτου και τους τελικούς της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ