ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Έξι πληρώματα για τελικό

Έξι πληρώματα για τελικό

Το εισιτήριο για τους τελικούς της Κυριακής (27/7) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών θα διεκδικήσουν έξι ελληνικά πληρώματα.

Ακόμη τρία ελληνικά πληρώματα σφράγισαν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βαρέζε της Ιταλίας φτάνοντας έτσι τα έξι στα επτά που εκπροσωπούν τα γαλανόλευκα κουπιά στην κορυφαία διοργάνωση.

Μετά την Κατερίνα Νικολαϊδου στο σκιφ ελ βαρών , τις Αμαλία Τσιάβου-Μαρία Πέργουλη (φωτο) στο διπλό σκιφ ελ βαρών και τους Χρηστομάνο-Λαμπρίδη στην δίκωπο ήρθαν να προστεθούν κατά την σημερινή Τρίτη μέρα των αγώνων οι προκρίσεις του Σπύρου Γιάνναρου που ήταν 2ος στον προημιτελικό του σκιφ ελ βαρων , των Πέτρου-Ντούσκου που τερμάτισαν 1οι στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ ελ βαρών καθώς και του Διονύση Αγγελόπουλου που ήταν 2ος στον προημιτελικό του σκιφ. Αντίθετα η Σοφία Ασουμανάκη τερμάτισε 3η στον επαναληπτικό του σκιφ και θα διεκδικήσει μια θέση στον Γ΄τελικό του αγωνίσματος.

Έτσι όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στους έξι ημιτελικούς του Σαββάτου που θα φέρει για μια ακόμη φορά την ελληνική κωπηλασία στο παγκόσμιο προσκήνιο. Οι ημιτελικοί θα ξεκινήσουν στις 14:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας και θα διαρκέσουν περίπου δυο ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ