ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Εξαιρετική παρουσία από Νικολαΐδου και Ασουμανάκη

Εξαιρετική παρουσία από Νικολαΐδου και Ασουμανάκη

Οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη πέρασαν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Λουκέρνη.

Σπουδαία κούρσα πραγματοποίησαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη. Το πλήρωμα του ελληνικού διπλού σκιφ με δυναμική εμφάνιση πήρε τη δεύτερη θέση στον προκριματικό του 3ου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λουκέρνη και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον ημιτελικό της διοργάνωσης (Σάββατο 17:00).

Η γαλανόλευκη βάρκα τερμάτισε σε χρονο 6:53.20, πίσω από την πρώτη Νέα Ζηλανδία που έκανε 6:51.71 και συμπεριλαμβάνεται στους έξι καλύτερους χρόνους του αγωνίσματος.

Στον επαναληπτικό συνεχίζει η τετράκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών η οποία κατέλαβε την 4η θέση στην προκριματική σειρά. Οι Στέφανος Ντούσκος-Γιάννης Πέτρου-Γιώργος Κόνσολας-Λευτέρης Κόνσολας τερμάτισαν σε 6:32.54 και θα αγωνιστούν το απόγευμα της Παρασκευής (περίπου 19:20 ώρα Ελλάδας).

Το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο πήρε την 4η θέση στην προκριματική σειρά με 6:32.21 και έμεινε εκτός 12άδας. Το αντίστοιχο πλήρωμα των γυναικών με τις Αμαλία Τσιάβου και Γεωργία Δημάκου πήραν την 5η θέση στην προκριματική κούρσα με χρόνο 7:03.53 και θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία στον επαναληπτικό που αναμένεται περίπου στις 18:45 το απόγευμα της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ