ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Διπλή πρόκριση στα ημιτελικά

Διπλή πρόκριση στα ημιτελικά

Την απευθείας πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ σφράγισαν τα δυο ελληνικά πληρώματα από τα πέντε που αγωνίστηκαν στο πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Αρχικά η Κατερίνα Νικολαΐδου τερμάτισε 1ηστον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών και προκρίθηκε στα 12 κορυφαία πληρώματα του αγωνίσματος στη διοργάνωση. Λίγο αργότερα, πρώτη στον τερματισμό έπεσε και η τετράκωπος άνευ των ανδρών. Οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και Γιάννης Χρήστου, με κούρσα τακτικής σκαρφάλωσαν από την 3ηθέση στην 1ηκαι πέρασαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση και από το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών, όπου οι Νίκος Αφεντούλης και Παναγιώτης Μαγδανής κατέκτησαν την 2ηθέση και προκρίθηκαν στον προημιτελικό.

Μια δεύτερη ευκαιρία να κυνηγήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους θα έχουν τόσο η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Απόστολο Λαμπρίδη, όσο και το διπλό σκιφ ελ βαρών με τις Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Πέργουλη. Και τα δυο πληρώματα θα πάρουν μέρος στους επαναληπτικούς, αφού η μεν δίκωπος τερμάτισε στην 4η θέση του προκριματικού, το δε διπλό στην 5ηθέση.

Τη Δευτέρα, 2ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, μοναδική συμμετοχή για την Ελλάδα είναι αυτή του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών. Οι Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας, ο Σπύρος Γιάνναρος και ο Παναγιώτης Μαγδανής θα αγωνιστούν στις 16:01 στον προκριματικό, από τον οποίο οι δυο πρώτες θέσεις οδηγούν απευθείας στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ