ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Δεκαεπτά Έλληνες για την πρόκριση στο Ρίο

Δεκαεπτά Έλληνες για την πρόκριση στο Ρίο

Επτά ελληνικά πληρώματα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας (30/8-6/9) στη Γαλλία.

Η παγκόσμια ομοσπονδία κωπηλασίας ανακοίνωσε τις λίστες συμμετοχών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στη λίμνη Έιγκεμπελετ της Γαλλίας (30/8-6/9).

Βάσει λοιπόν της λίστας, μιας και η ΕΚΟΦΝΣ δεν έχει δώσει επίσημα τα ονόματα, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 17 αθλητές σε επτά κατηγορίες.

Οι Γιάννης Τσίλης, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου θα συμμετάσχουν φυσικά στην τετράκωπο άνευ, ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ ελαφρών βαρών, οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Γιώργος Κόνσολας και Κωνσταντίνος Μάντζιος στη δίκωπο άνευ και οι Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Αντώνης, Κωνσταντίνος Βαρδάκας και Γιάννης Πέτρου στην τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών.

Στις γυναίκες η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Σοφία Ασουμανάκη θα λάβουν μέρος στο διπλό σκιφ και η Αμαλία Τσιάβου με τη Γεωργία Δημάκου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Η εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι παραπάνω αθλητές θα διεκδικήσουν μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Διευκρινίζεται πως η πρόκριση δεν είναι ονομαστική, η πρόσκληση πηγαίνει στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ