Απευθείας στα τελικά τρία πληρώματα - Κωπηλασία - SPORT 24
loading...
 

Απευθείας στα τελικά τρία πληρώματα

Τρεις απευθείας προκρίσεις στους τελικούς και τρεις στους ημιτελικούς είχαμε για τα ελληνικά πληρώματα στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Απευθείας στα τελικά τρία πληρώματα

Χωρίς συναγωνισμό έτρεξαν οι χρυσές παγκόσμιες πρωταθλήτριες του διπλού σκιφ ελ βαρών. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου πήραν την πρώτη θέση με δέκα δευτερόλεπτα διαφορά από τη δεύτερη βάρκα και ήταν το μοναδικό πλήρωμα από τη σειρά του που προκρίθηκε απευθείας στο μεγάλο τελικό.

 

Εντυπωσιακή και η τετράκωπος των ανδρών, που εξασφάλισε απευθείας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Κυριακής. Οι ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γιάννης Τσίλης - Γιώργος Τζιάλλας - Γιάννης Χρήστου - Στέργιος Παπαχρήστος έπεσαν τερμάτισαν πρώτοι αφήνοντας αρκετά δευτερόλεπτα πίσω τους αντιπάλους τους.

 

 

Το τρίτο ελληνικό πλήρωμα που πέρασε απευθείας στον τελικό ήταν το διπλό σκίφ ελ βαρών των ανδρών. Οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας τερμάτισαν πρώτοι στη σειρά τους και ήταν οι μόνοι που πέρασαν απευθείας στα έξι καλύτερα πληρώματα της διοργάνωσης.

 

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα προκρίθηκε απευθείας στον ημιτελικό η δίκωπος άνευ. Οι 4οι στον κόσμο Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας τερμάτισαν πρώτοι στην προκριματική σειρά και απέφυγαν τη διαδικασία των επαναληπτικών.

 

Στον ημιτελικό του σκίφ γυναικών προκρίθηκε και η Κατερίνα Νικολαΐδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τη 2η θέση στα προκριματικά και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

 

Ανάλογη επιτυχία και στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών όπου ο Διονύσης Αγγελόπουλος κατετάγη και αυτός 2ος στον προκριματικό και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

 

Στη δίκωπο των γυναικών οι αδελφές Σπυρίδου, Ανδρεάννα και Κασσιανή πήραν την 4η θέση και θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίσουν για πιο ψηλά αγωνιζόμενες  στον επαναληπτικό.

 

Για το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι ημιτελικοί και οι επαναληπτικοί ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SPORT24.GR | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βλαχοδήμος:
The next big thing

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε στο Sport24.gr για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, τη δουλειά που χρειάζεται και τον... Κριστιάνο Ρονάλντο (videos)

ΠΑΟΚ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Γκαρσία, ένας... γνήσιος ΠΑΟΚτσής

Πάμπλο Γκαρσία και κόσμος του ΠΑΟΚ έχουν γίνει... ένα κι εμείς στεκόμαστε στη σχέση λατρείας που έχουν φίλοι των "ασπρόμαυρων" με τον Ουρουγουανό, ο οποίος μέσα σε πέντε λεπτά είπε το "ναι" για την ανανέωση της συνεργασίας του (vids)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΡΟΣΤΕΡ

121 μέχρι ...το τρόπαιο

Ούτε δέκα, ούτε τριάντα, αλλά 121 παίκτες χρησιμοποίησε τα τελευταία 12 χρόνια ο Ολυμπιακός για να βρει την κατάλληλη ομάδα που θα κέρδιζε την Ευρωλίγκα. Μόνο η Ρεάλ τον ...ξεπερνάει σε συνεχόμενες αλλαγές παικτών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πήρε τον Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Skoda Ξάνθη. Διαβάστε το βιογραφικό του 20χρονου μεσοεπιθετικού και δείτε videos από τις φετινές του εμφανίσεις που τον ανέδειξαν καλύτερο νέο παίκτη της Super League.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Συμπλοκές και μαχαιρώματα στην Πεύκη

Μαχαιρώματα, φωτιές και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών υπήρξαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα μπαράζ Πεύκη-Περαμαϊκός για την άνοδο στην Δ' Εθνική. Απολογισμός τρεις μαχαιρωμένοι και ένας ακόμη τραυματίας

ΠΟΛΟ | Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε κεφάλι η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη νίκησε 8-6 τον Ολυμπιακό και προηγείται 1-0 στη σειρά των τελικών του φετινού πρωταθλήματος πόλο. Δεύτερο ματς το Σάββατο στον Πειραιά

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή