ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Υποψήφιος για κορυφαίος Ευρωπαίος ο Χρήστου!

Υποψήφιος για κορυφαίος Ευρωπαίος ο Χρήστου!

Υποψήφιος, μεταξύ άλλων τεσσάρων αθλητών, για ανάδειξη του ως κορυφαίου νέου αθλητή της Ευρώπης για το 2013, είναι ο Απόστολος Χρήστου, όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ΚΟΕ!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων τον περασμένο Αύγουστο στο Ντουμπάι στα 100μ ύπτιο, μετά από σχετική ψηφοφορία των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης, συμπεριλήφθηκε στην υποψήφια πεντάδα των αθλητών, την οποία αποτελούν ακόμη η Άνα Κόνιουχ (Κροατία/τένις), η Ρούτα Μεϊλουτίτε (Λιθουανία/κολύμβηση), ο Τσένε Πρεβτς (Σλοβενία/Άλμα σκι) και η Άμπι Γουντ (Μεγάλη Βρετανία/κολύμβηση).

Ο Χρήστου, μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός νέος αθλητής που προτάθηκε από την Ελλάδα.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου νέου αθλητή της Ευρώπης «Piotr Nurowski», θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου στη Ρώμη, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης των Εθνικών Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).

"Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή και την οικογένεια του για την επιτυχία του αυτή, που ελπίζουμε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη με την κατάκτηση της 1ης θέσης κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την απονομή του βραβείου", αναφέρει μεταξύ των άλλων η επιστολή της ΕΟΕ προς την ΚΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ