ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χάλκινο μετάλλιο η Ελλάδα στα 4Χ2.000 μικτή σκυταλοδρομία

Χάλκινο μετάλλιο η Ελλάδα στα 4Χ2.000 μικτή σκυταλοδρομία

Η Εθνική μας ομάδα μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ2.000 (δυο άνδρες και δυο γυναίκες) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1 ώρα 18.22.49 στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι επιτυχίες της ελληνικής Τεχνικής κολύμβησης στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα συνεχίστηκαν και το μεσημέρι της Τρίτης 27/6 στο πλαίσιο του Open Water (ανοιχτή θάλασσα), πλέον, στο λιμάνι του Βόλου, με το οποίο ολοκληρώνεται η διοργάνωση.

Η Εθνική μας ομάδα μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ2.000 (δυο άνδρες και δυο γυναίκες) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1 ώρα 18.22.49. Την ομάδα αποτελούσαν οι Χρήστος Χριστοφορίδης, Χρήστος Δαμολής, Δέσποινα Μακριά και Κατερίνα Καλαμαρίδη.

Όλοι και όλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν σπουδαίες αλλαγές δίνοντας μια ακόμη σπουδαία διάκριση στην Ελλάδα (στην πρώτη αλλαγή, μάλιστα ήταν 1η. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με 1 ώρα 16.19.04, το ασημένιο η Ουκρανία με 1 ώρα 17.42.94.

Εκ μέρους της ελληνικής 4άδας μας έκανε δηλώσεις για την επιτυχία ο Χρήστος Χριστοφορίδης: "Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες. Η Δέσποινα είχε το πρόβλημα με το πόδι της, αλλά υπερέβη εαυτόν και τα κατάφερε να τερματίσει καλά. Θεωρώ ότι η προσπάθεια δικαίωσε και τα τέσσερα παιδιά.

Προσωπικά από τη δική μου επίδοση ευχαριστημένος, παρότι δεν είχα κάνει καθόλου προπόνηση θάλασσας. Όμως, τόσο η πορεία μου, όσο και η τακτική που ακολούθησα ήταν άψογη. Γι αυτό κατάφερα κι έδωσα πρώτος τη σκυτάλη. Όλα τα παιδιά, όμως, έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Μπορούν και το απόγευμα να κάνουν το θαύμα στην απογευματινή κούρσα".

Το επίσημη σάιτ της διοργάνωσης: www.volos2016.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ