ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τσουρουνάκης: "Δικαίωση το χρυσό μετάλλιο"

Τσουρουνάκης: "Δικαίωση το χρυσό μετάλλιο"

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη τεχνική κολύμβηση, Αντώνης Τσουρουνάκης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Βόλο (AUDIO).

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη τεχνική κολύμβηση, Αντώνης Τσουρουνάκης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πρωινό στις 8”, με τον Αντώνη Κυρικό. Ο Αντώνης Τσουρουνάκης αναφέρθηκε στην προσωπική του επιτυχία, στις μελλοντικές επιτυχίες που έρχονται για την Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος σκέφτεται να αποχωρήσει από την δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν είναι δικαίωση αυτό το χρυσό μετάλλιο: “Είναι δικαίωση διότι είμαι στο άθλημα από το 2004, από έφηβος. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια φέτος είχαμε 50άρα πισίνα για να προπονηθούμε και ήρθε η επιτυχία”.

Αν σκέφτεται να αποχωρήσει από την τεχνική κολύμβηση: “Πιθανότατα ναι”.

Τι θα κάνει στο μέλλον: “Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον”.

Αν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα στο άθλημα: “Υπάρχουν αθλητές που ανεβάζουν τον πήχη και είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα έχει καλύτερες επιδόσεις και πιστεύω νίκες. Είναι ένα άθλημα που δεν έχει προβολή, είναι εντυπωσιακό και αν το γνωρίσει ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί”.

Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αθλητές: “Για τις υποδομές δεν υπάρχει πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε δύο πόλεις που δεν έχουν 50άρα πισίνα ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν”.

Ποια χώρα ξεχωρίζει στο άθλημα: “Παλιότερα κυριαρχούσε η Ρωσία και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, όμως πλέον έχουν βελτιωθεί και οι άλλες χώρες, οπότε δεν μονοπωλεί τα μετάλλια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ