ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το γεύμα των 10.000 θερμίδων

Το γεύμα των 10.000 θερμίδων

Ο κάτοχος 11 ολυμπιακών μεταλλίων Ράιαν Λόχτι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και καταναλώνει μερίδες εστιατορίου σε καθημερινή βάση (φωτό).

Ο Ράιαν Λόχτι το καταδιασκέδασε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δύο χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ακόμα μια σειρά αναμετρήσεων με τον Μάικλ Φελπς, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο 29χρονος κολυμβητής προπονείται καθημερινά τουλάχιστον έξι ώρες στο νερό επί έξι μέρες την εβδομάδα και περνάει επτά ώρες στο γυμναστήριο, σηκώνοντας βάρη.

Λένε πως το κολύμπι ανοίγει την όρεξη, αλλά ο Λόχτι δεν τρέφεται όπως ο μέσος αθλητής. Καταναλώνει περισσότερες από 8.000 θερμίδες την περίοδο της σκληρής προετοιμασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά " οι υδατάνθρακες είναι φίλοι μου".

Ο Λόχτι ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία, δείχνοντας μας το γεύμα των 10.000 θερμίδων! "Μου αρέσουν τα πιάτα με κρέας με ρύζι και λαχανικά. Λατρεύω τις γλυκοπατάτες και ο προσωπικός μου μάγειρας φτιάχνει τόσα διαφορετικά φαγητά με τις γλυκοπατάτες".

Ναι, ο "Lochtenator"έχει και προσωπικό σεφ γιατί κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μαγειρέψει τόσες μεγάλες ποσότητες καθημερινά. Η ίδια υπηρεσία κέιτερινγκ συνεργάζεται και με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο κολυμβητής που προπονείται πλέον στη Σάρλοτ καταναλώνει πριν από τον αγώνα μια μπάρα. Μετά τον αγώνα όμως απολαμβάνει " μια μπριζόλα με πουρέ, σαλάτα, λαχανικά στον ατμό και σκορδόψωμο".

Όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ο πρώην αθλητής του Γκρεγκ Τρόι του δίνει και καταλαβαίνει: "Big Mac με πατάτες, 10 κοτομπουκιές, δύο κομμάτια μηλόπιτα, ένα διπλό τσιζμπεργκέρ και ένα μεγάλο ποτήρι Dr Pepper (αναψυκτικό)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ