ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τελικός για Νιανγκουάρα-Δράκου!

Τελικός για Νιανγκουάρα-Δράκου!
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στον κυριακάτικο τελικό των 50μ. ελεύθερο καθώς πήραν το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού οι Νέρι Νιανγκουάρα και Νόρα Δράκου.

Λίγα λεπτά μετά την μεγάλη επιτυχία του Παναγιώτη Σαμιλίδη στα 50μ. πρόσθιο (χάλκινο μετάλλιο) η ελληνική κολύμβηση είχε μία ακόμα διάκριση, με τις Νέρι Νιανγκουάρα και Νόρα Δράκου να εξασφαλίζουν αμφότερες το εισιτήριο για τον τελικό των 50μ. ελεύθερο, που θα λάβει χώρα την Κυριακή (τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος).

Η Νέρι Νιανγκουάρα κατετάγη 2η στην δεύτερη ημιτελική σειρά με 25:09, μπαίνοντας έτσι στον τελικό με τον τρίτο καλύτερο χρονο, ενώ η Νόρα Δράκου τερμάτισε 3η στην πρώτη ημιτελική σειρά με 25:21, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό με τον έκτο καλύτερο χρόνο.

Χάρη στο 25:09 η Νιανγκουάρα κατάφερε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο ενώ το εντυπωσιακό είναι πως η Ελλάδα έφτασε τις 14 παρουσίες σε τελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν και ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ που κρατούσε από το 2004 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ