ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συνελήφθη μεθυσμένος ο Φελπς

Συνελήφθη μεθυσμένος ο Φελπς

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μάικλ Φελπς συνελήφθη από την αστυνομία στη Βαλτιμόρη. Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγούσε επικίνδυνα.

Φαίνεται πως ο Μάικλ Φελπς δεν το σηκώνει το ποτό. Στην περίπτωση του πρέπει να είναι αρκετά τα ποτήρια. Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων συνελήφθη στη Βαλτιμόρη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αστυνομία σταμάτησε το λευκό τζιπ μάρκας Land Rover τα ξημερώματα (1:40). Ο οδηγός κινούνταν με ταχύτητα μεγαλύτερη του ορίου, ενώ ο αστυνομικός υπέβαλε τον 29χρονο σε αλκοτέστ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Φελπς συλλαμβάνεται μεθυσμένος. Το 2004 σε ηλικία 19 χρονών παραδέχθηκε την ενοχή του με αντάλλαγμα 18μηνη αναστολή. Σε συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή είχε χαρακτηρίσει το συμβάν " απομονωμένο", προσθέτοντας "α πογοήτευσα τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Σκέφτομαι πως απογοήτευσα πολλούς συμπατριώτες μου".

Τα χειρότερα ακολούθησαν τον Νοέμβριο του 2009. Σε πάρτι στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα φωτογραφήθηκε, κρατώντας μια πίπα που χρησιμοποιείται για καπνό ή μαριχουάνα. Η φωτογραφία ήταν αυθεντική, ζήτησε και πάλι συγνώμη.

Ο Φελπς επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση με αρκετή επιτυχία, στην προσπάθεια του να συμμετάσχει για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά να διευρύνει το ρεκόρ των 22 ολυμπιακών μεταλλίων.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν τη σύλληψη του ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του, ο Ράιαν Λόχτι. Και εκείνος απολαμβάνει τα πάρτι, αλλά χρησιμοποιεί οδηγό.

" Δεν ανησυχώ για τον Μάικλ. Απλά παίρνει ανόητες αποφάσεις. Έχει τόσα χρήματα, μπορεί να προσλάβει έναν οδηγό. Είναι άσχημο για την εικόνα της κολύμβησης. Θα γίνει σοφότερος μετά από αυτό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ή χτύπησε κάποιον άλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ