ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στον τελικό του Παγκοσμίου ο Γκολομέεβ!

Στον τελικό του Παγκοσμίου ο Γκολομέεβ!
EUROKINISSI

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση προκρίθηκε στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με χρόνο 21.71.

Αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα σπρίντερ στα αγωνίσματα της Κολύμβησης και το απέδειξε και στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου! Ο Κριστιάν Γκολομέεβ για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση θα βρεθεί στην κορυφαία οκτάδα του κόσμου στα 50μ. Ελεύθερο!

Ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής ήταν 2ος στην 2η ημιτελική σειρά και με την 5η καλύτερη επίδοση προκρίθηκε στον τελικό των πιο γρήγορων κολυμβητών του κόσμου. Το 21.71 που πέτυχε ήταν υπέρ - αρκετό για να του χαρίσει μια θέση στον αυριανό τελικό.

Πλέον και έχοντας ως παρακαταθήκη την 7η θέση από το Καζάν θα προσπαθήσει για ένα νέο πανελληνιό ρεκόρ (21.69 από τον πρωινό προκριματικό), το οποίο μπορεί να τον φέρει στις υψηλότερες θέσεις, γιατί όχι και στο βάθρο.

Ο κολυμβητής του Εθνικού έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι αθλητής μεγάλων αγώνων και η αυριανή μέρα αναμενέται να είναι σπουδαία για την ελληνική κολύμβηση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ