ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πληρώνει ακριβά τη βλακεία του ο Λόχτι

Πληρώνει ακριβά τη βλακεία του ο Λόχτι

Ο Ράιαν Λόχτι θα πληρώσει ακριβά το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έστησε στο Ρίο αφού οι δύο μεγάλοι του χορηγοί διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του.

Την ώρα που αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής που συστάθηκε από τη ΔΟΕ για την τιμωρία του ο Ράιαν Λόχτι θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του χάνοντας ένα σημαντικό κομμάτι των εσόδων του.

Ο Αμερικανός κολυμβητής είχε υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας σε βενζινάδικο με το βίντεο να αποδεικνύει πως εκείνος υπό την επήρεια αλκοόλ προκάλεσε φθορές στο μαγαζί μαζί με άλλους τρεις συναθλητές του.

Ήδη η Speedo και ο οίκος Ralph Lauren ανακοίνωσαν την απόφασή τους να σταματήσουν τη συνεργασία μαζί του. "Σέβομαι την απόφαση της Speedo και είμαι ευγνώμων για όλες τις ευκαιρίες που μου έδωσε και την υποστήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια" τόνισε σε δηλώσεις του αναφορικά με την απόφαση της πρώτης ο Λόχτι στο Associated Press.

Οι Αμερικανοί, οι οποίοι έχουν καταδικάσει τη συμπεριφορά του αθλητή τους, αποκάλυψαν πόσο θα στοιχίσει η όλη ιστορία στον 32χρονο Ολυμπιονίκη. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμους ο Λόχτι θα χάσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια από τις συμφωνίες που είχε με τις συγκεκριμένες εταιρίες, ενώ απομένει να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι χορηγοί του, αλλά και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί τόσο από τα δικαστηρια της Βραζιλίας, όσο και από τη ΔΟΕ.

Πάντως, ο Λόχτι δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να κολυμπά δηλώνοντας έτοιμος να φτάσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ