ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

"Περίμενα ένα μετάλλιο από τον Βαζαίο"

"Περίμενα ένα μετάλλιο από τον Βαζαίο"

Ο Ανδρέας Βαζαίος έφτασε χθες το βράδυ (18/12) στην Αθήνα, από την Κοπεγχάγη. Τον "ασημένιο" πρωταθλητή μας, μαζί με τον Κριστιάν Γκολομέεβ, υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης.

Ο Ανδρέας Βαζαίος έφτασε χθες το βράδυ (18/12) στην Αθήνα, από την Κοπεγχάγη, όπου συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας, κατακτώντας 2 μετάλλια (200μ. μικτής ατομικής και 200μ. πεταλούδα).

Τον «ασημένιο» πρωταθλητή μας, μαζί με τον Κριστιάν Γκολομέεβ, υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην σελίδα μας, αναφέρθηκε στις επιτυχίες τόσο του Βαζαίου όσο και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής, που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Δανίας.

«Ο Ανδρέας είναι ένας αθλητής που δουλεύει πολύ και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής το περίμενα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν ή εξαιρετική απόδοσή του στα 200μ. πεταλούδα, η οποία συνδυάστηκε με ακόμη ένα μετάλλιο. Θεωρώ πως το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 50άρας πισίνας μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μεγάλες διακρίσεις».

Αναφορικά με τις επιτυχίες των αθλητών μας στην Κοπεγχάγη, σχολίασε: «Οι κολυμβητές μας πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας Πανελλήνια αλλά και ατομικά ρεκόρ. Ήταν επίσης μια μεγάλη εμπειρία και για τον μικρότερο της ομάδας μας, τον Απόστολο Παπαστάμο, ο οποίος πήρε σημαντικά εφόδια για το μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ