ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέμπτος ο Βαζαίος

Πέμπτος ο Βαζαίος

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ο Ανδρέας Βαζαίος ο οποίος κατέκτησε την πέμπτη θέση στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Την πέμπτη θέση στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής, κατέκτησε πριν από λίγο ο Ανδρέας Βαζαίος, σημειώνοντας ακόμη ένα Πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1.54.37.

Το ρεκόρ αυτό είναι το 5ο συνολικά που πετυχαίνει ο πρωταθλητής μας μέχρι στιγμής, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξάγεται στην Νετάνια του Ισραήλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαζαίος είχε κάνει νέο ρεκόρ και στα προκριματικά όπου είχε καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του Ρωμανού Αλυφαντή που ήταν 1.55.26 και κρατούσε από τις 14 Νοεμβρίου 2009 και είχε γίνει στο Βιαρέτζιο. Την πρώτη θέση στα 200μ. μικτής ατομικής κατέκτησε ο Λέζλο Τσεχ κάνοντας νέο ρεκόρ Ευρώπης.

Το πρωί του Σαββάτου (5/12) θα αγωνιστούν ο Στέφανος Δημητριάδης στα 50μ πεταλούδα, η Νόρα Δράκου στα 50μ ύπτιο καθώς και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 100μ Μικτή Ατομική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ