ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ολομέτωπη επίθεση Διαθεσόπουλου σε Πολιτεία

Ολομέτωπη επίθεση Διαθεσόπουλου σε Πολιτεία

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο υγρός στίβος και την αντιμετώπιση της Πολιτείας. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος υποδέχτηκε τους αθλητές και της αθλήτριες της ελληνικής αποστολής και στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" φρόντισε να συγχαρεί τους Έλληνες αθλητές για τις σπουδαίες επιτυχίες τους ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του προς την Πολιτεία.

"Όλοι μαζί λειτούργησαν σας ομάδα και έκαναν περήφανους όλους του Έλληνες. Δώδεκα (12) τελικοί, έντεκα (11) ημιτελικοί (που αν προστεθούν και οι 12 τελικοί μιλάμε για 23 ημιτελικούς), πέντε (5) Πανελλήνια ρεκόρ, δύο (2) επιπλέον προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, συντέλεσαν στην πιο πετυχημένη αποστολή για τα ελληνικά χρώματα!

Την είχε ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός μια τέτοια παρουσία. Μετά από 3 μήνες τα παιδιά αυτά θα βρεθούν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας. Παρά την απογοήτευση και την δύνη που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, οι επιτυχίες δείχνουν πως ο αθλητισμός είναι αυτός που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία. Αποδείξατε ότι η Ελλάδα δεν είναι μία «τελειωμένη» χώρα. Συγχαρητήρια σε όλους" τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας, συνέχισε αναφερόμενος στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αθλητές. "Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα νοοτροπίας και βούλησης αυτών που κινούν τα νήματα στην χώρα μας και μιλούν για ιδιωτικοποίηση του ΟΑΚΑ (αξίζει να σημειωθεί πως αύριο θα υπάρχει μία ολομέλεια στην ΕΟΕ για το μείζον αυτό θέμα).

Σε μία χώρα που ψάχνει εδώ και 3 μήνες να βρει κολυμβητήριο για την διεξαγωγή του final-4 του κυπέλλου, που δεν μπορεί να δώσει μία διαδρομή στον κορυφαίο νέο κολυμβητή του κόσμου τον Απόστολο Χρήστου ο οποίος προπονείται σε δανεική διαδρομή. Είναι τραγικά τα πράγματα στην χώρα μας, με την περικοπή του 80% του προϋπολογισμού της Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος. Αυτό είναι ντροπή. Ο Τσεχ και ο κάθε Τσεχ (αναφέρεται στον μεγάλο Ούγγρο πρωταθλητή) έχει στο πλευρό του 20 άτομα, για να μπορέσει να πετύχει όλες αυτές τις Ευρωπαϊκές, Παγκόσμιες και Ολυμπιακές επιτυχίες. Οι δικοί μας αθλητές δεν έχουν τίποτα.

Όλοι λοιπόν, πρέπει να συνειδητοποιήσουν αυτή την σπουδαία επιτυχία που είχε η ελληνική αποστολή στον Λονδίνο. Ας πάει το μήνυμα και πιο πάνω. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να δουν την πραγματικότητα, αυτοί οι οποία μας «έκοψαν» φέτος χρήματα από τον προϋπολογισμό μας. Είμαστε η μοναδική Ομοσπονδία που φέρνει τόσο μεγάλες επιτυχίες και η μοναδική Ομοσπονδία που της «έκοψαν» χρήματα. Μπράβο τους".

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ